RECENSION: FOREO ISSA 2 – Den nya generationens tandborste

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar. 

Sorry, no prices available at this time.

Foreo ISSA 2

Med Issa 2 får du ett effektivt verktyg som bidrar till att öka dina möjligheter att få en optimal rengöring av dina tänder och din mun. Detta är den nya generationens tandvårdsborste som både håller dina tänder rena men som också rengör din tunga. Med hjälp av 11 000 högintensiva, soniska pulseringar i minuten får du helt rena tänder men också bort beläggningar och grogrunden för plack.

Skonsam mot din mun

Trots sin effektivitet så är borsten mycket skonsam mot både dina tänder och ditt tandkött. Med hjälp av det medföljande rengöringsverktyget kan du också rengöra din tunga och få bort både matrester och missfärgningar. Issa 2 är ett komplett munhygiensverktyg som optimerar din munhygien och ger dig renare och friskare tänder.

Läs gärna våra andra recensioner av produkter från Foreo, nämligen Luna 3 samt UFO 2. Här kan du också läsa om den bästa ansiktsrengörningsborsten på marknaden just nu!

Sorry, no prices available at this time.

Teknisk specifikation

Issa 2 är både en snygg och stilren tandborste som genom soniska pulser och ett unikt hybridborsthuvud, som är tillverkad PBT-polymerborststrån och mjuk silikon, gör din dagliga munhygiensrutin till ett nöje. Borsten är vattentät vilket gör att du kan använda den även då du duschar eller badar. Med bara en timmes laddning räcker batteriet till 365 dagars användning, vilket betyder att du slipper släpa med dig någon laddare då du ska ut och resa.

Tandborste som masserar tandköttet

Den tredimensionella utformningen på borsten gör att du kommer åt att borsta alla tänderna effektivt i munnen. Utöver att du får utomordentligt rena tänder så masserar borsten även tandköttet vilket gör att du kommer att få ett mjukare men starkare tandkött.

Enkel att använda

Issa 2 är enkel att använda och har också ett ergonomiskt handtag som gör att du får ett bra och bekvämt grepp då du ska borsta tänderna. Tandborsten har 16 olika hastigheter som gör att du själv kan välja vilken intensitet du vill ha i samband med din tandborstning. Den har också en inbyggd timer som automatiskt stänger av tandborsten då du är klar.