KÖPGUIDE: ÖGONFRANSBÖJARE (2021) Förstärk din intensiva och pigga blick

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar. 

Med en concealer kan du snabbt se piggare ut och få en jämn ton i huden. Trolla bort mörka ringar under ögonen, rodnader och fina linjer genom att applicera en concealer på utvalda områden i ansiktet.

Missa inte att läsa vår recension om det bästa ögonbrynsserumet. 

UTVALDA PRODUKTER

Blinc Heated Oash Curler

Vår favorit!

Lyko Eyelash curler

Vår budgetvinnare

Tweezerman classic lash curler

Riktigt bra pris!

Shiseido eyelash curler

Populär ögonfransböjare!

VÅR FAVORIT: Blinc Heated Oash Curler

Bästa ögonfransböjare

Bästa pris hittar du hos…

Sorry, no prices available at this time.

Denna ögonfransböjare skiljer sig från de andra då denna använder värme för att skonsamt böja fransarna. Produkten har ungefär samma storlek och form som en vanlig rak mascara och delen som värms upp påminner även den om en mascara borste. Efter att locket har tagits av startar man ögonfransböjaren och inväntar att rätt temperatur har uppnåtts. Därefter borstar man med den på fransarna i riktning uppåt för att få till böjen. Man kan upprepa proceduren om man önskar en ännu tydligare böj.

BUDGET: Lyko Eyelash curler

Bästa ögonfransböjare

Bästa pris hittar du hos…

Sorry, no prices available at this time.

Lykos egna ögonfransböjare är enkel att använda och ger en piggare blick, med eller utan mascara. Placera ögonfransarna i öppningen av tången och tryck försiktigt ihop den, håll några sekunder för att få ett tydligare resultat. En extra silikonkudde medföljer för att enkelt byta vid behov.

PRISVÄRD: Tweezerman classic lash curler

Bästa ögonfransböjare

Bästa pris hittar du hos…

Få en täckande effekt med Photogenic Concealer Wand utan att riskera att produkten klumpar ihop sig eller lägger sig i linjerna. Concealern finns i flera olika toner och även en grön nyans som särskilt används för att täcka rodnader i huden. Formulan har en mjuk konsistens som är enkel att applicera.

POPULÄR: Shiseido eyelash curler

 

Bästa ögonfransböjare

Bästa pris hittar du hos…

En klassisk ögonfransböjare som ger ett piggare utseende till ögonen. Använd ögonfransböjaren innan mascara för ännu bättre effekt. Placera ögonfransarna i tångens öppning och tryck varsamt ihop tången. Handtaget ger ett stabilt grepp och gör tången bekväm att hålla i.

PREMIUM: Xlash eyelash curler

 

Bästa ögonfransböjare

Bästa pris hittar du hos…

Sorry, no prices available at this time.

En enkel ögonfransböjare i ett standardutförande som snabbt och smidigt böjer även de kortaste fransarna. Kudden som finns i öppningen där ögonfransarna placeras dämpar trycket för att på ett skonsamt sätt ge fransarna den rätta böjen. Handtaget är av enkelt utförande men ger ett stabilt grepp för en säker användning.

UTMANARE: Essence eyelash curler

 

Bästa ögonfransböjaren

Bästa pris hittar du hos…

Last updated: 2023-11-22 15:55:20

I en snygg design med en yta av roséguld böjer Essence eyelash curler ögonfransarna på bara ett par sekunder. Silikonkudden dämpar och fördelar trycket på ögonfransarna så att de inte skadas av behandlingen. Det medföljer dessutom en extra silikonkudde så att man kan byta vid behov.

Frågor och svar

Hur använder man en ögonfransböjare?

En ögonfransböjare används innan mascara appliceras. Den klassiska tången används manuellt genom att ögonfransarna placeras i öppningen som sedan långsamt och försiktigt trycks ihop. Håll tången stängd i ett par sekunder i ett fast grepp för att få till den rätta böjen. Tångens handtag påminner om en sax, liksom rörelsen som används för att öppna och stänga. En ögonfransböjare med värme fungerar istället som en mascaraborste och används genom att borsta fransarna uppåt.

Vad är en ögonfransböjare?

Precis som det låter så ska en ögonfransböjare böja ögonfransarna. Behandlingen gör att ögat ser något större ut och blicken blir mer vaken och pigg. Efter böjningen kan man med fördel applicera mascara för att förstärka resultatet.

Vilken ögonfransböjare passar mig?

Den vanligaste ögonfransböjaren är enkel att använda och är mycket populär. Vill man däremot ha en ögonfransböjare som ger ett mer långvarigt resultat så ska man använda en med värme som formar fransarna genom att de borstas uppåt. Fördelen med den klassiska produkten är att inget batteri behövs. Båda varianterna är mycket enkla att använda och ger ett tillfredsställande resultat.

Vad är det för skillnad på en dyr och billigare ögonfransböjare?

Skillnaderna på en dyr och en billig ögonfransböjare kan vara många. Dels kan materialet skilja sig vilket i sin tur avgör hur länge produkten håller utan att gå sönder. På en dyrare variant kan även silikonkudden skilja sig genom att vara extra tjock för att på så sätt skydda ögonfransarna från skador. En extra lyxig ögonfransböjare går på värme och är därmed också dyrare.