KÖPGUIDE: RENGÖRNINGSSERVETTER (2021) Ta enkelt bort sminket med dessa rengöringsservetter

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar. 

Att använda rengöringsservetter (makeup remover) för att ta bort sitt smink kan vara ett effektivt sätt att få ett rent ansikte. Det är också fördelaktigt att använda rengöringsservetter för att motverka akne och andra typer av hudproblem som kan uppstå på grund av oren hy. Många föredrar rengöringsservetter tack vare att det är enkelt att använda dem. Man slipper plaska med tvål och vatten och de är smidiga att ha med sig på resan. Men det finns många olika rengöringsservetter att välja mellan.

Oavsett om du vill ha servetterna för vardagligt bruk, på resan eller ge bort i present till någon, kan du läsa i listan här nedan om några av de bästa rengöringsservetterna på marknaden.

Missa inte att läsa vår stora recension om det populära märket Maria Åkerberg.

UTVALDA PRODUKTER

Truth Ole Henriksen Sminkborttagning wipes

Med aktivt C-vitamin får ansiktet ett fräscht och uppfriskande lyft.

Bästa rengörningsservetter

LYKO Makeup Remover Wipes 25-Pack

Populära och billiga!

DERMA E Hydrating Facial Wipes

För dig med mogen hud

Bästa rengörningsservetterrna

LYKO Makeup Remover Wipes Sensitive

Veganska rengörningsservetter

Bästa rengörningsservetterna

BÄST: Truth Ole Henriksen Sminkborttagning wipes

Bästa rengörningsservetter

Det här är en mycket återfuktande kroppslotion som även förbättrar din huds förmåga att behålla fukt. Hudkrämen innehåller bland annat jojoba, E-vitamin och aloe vera, vilka är alla ingredienser som vårdar och mjukar upp din hud utan att vara skadliga. Essential Body Care hjälper dessutom mot ålderstecken. Den går att använda varje dag efter du har duschat/badat eller endast när du känner att din hud behöver lite extra fukt.

Hudkrämen finns i två storlekar, den mer populära innehåller 400 ml vilket räcker rätt länge. Men skulle du önska en större förpackning erbjuds det även en på 946 ml.

POPULÄR: LYKO Makeup Remover Wipes 25-Pack

Bästa rengörningsservetterna

Det här är en återfuktande mist som snabbt återfuktar din hud samt ger den en trevlig diskret doft av japansk yuzu, vilket är en typ av citrusfrukt, samt nederländsk tulpan.

För att behålla den ljuvliga doften rekommenderas att du även använder kroppskrämen och duschskummet från samma kollektion. Det här är ett bra alternativ ifall du inte har jättetorr hud och letar efter något mer diskret som även doftar gott.

PRISVÄRD: Nivea MicellAIR Expert

Bästa rengörningsservetterna

Behöver du ta med dig sminkrengöring på resan så är dessa rengöringsservetter perfekta. De tar effektivt bort makeup och fungerar även för vattenfast sminkning.

De innehåller micellärteknik, torroljor och svart te-extrakt som på ett effektivt och skonsamt sätt rensar ansiktet från alla orenheter. Ansiktet behöver inte sköljas efter användningen och servetterna lämnar inga produktrester kvar efteråt. De passar alla hudtyper.

FÖR MOGEN HUD: DERMA E Hydrating Facial Wipes

 

Bästa rengörningsservetterrna

För dig med mogen hy kan dessa rengöringsservetter med hyaluronsyra vara väldigt passande. Många rengöringsservetter kan torka ut huden väldigt mycket, men dessa återger fukt, speciellt till mogen hy som kan behöva fukten som mest.

Men alla i alla åldrar kan använda servetterna för att få extra återfuktning av sin rengöring. De tar bort alla orenheter och efterlämnar en fräschare, renare och finare hy.

KÄNSLIG HUD: LYKO Makeup Remover Wipes Sensitive

 

Bästa rengörningsservetterna

Vill du ha en rengöringsservett som är speciellt utvecklad för dig med känslig hy och testad av hudläkare? I så fall är servetterna från LYKO för känslig hy perfekta för dig.

De rengör på ett mycket milt och hudvänligt sätt och är speciellt utvecklade för att inte torka ut eller irritera huden. Dessutom är de veganska och prisvärda.

VEGANSK: Makeup Remover e.l.f. Sminkborttagning

 

Veganska rengöringsservetter som tar bort vanlig såväl som vattenfast makeup. Servetterna innehåller aloe vera-extrakt som lugnar huden vid användning av servetterna. De är perfekta att ha med sig på resan när man inte har möjlighet att använda tvål och vatten.

För dig som tycker det är viktigt med parabenfria produkter är dessa servetter passande, då de varken innehåller parabener eller sulfater.

Frågor och svar

Vad är viktigt att tänka på när man ska köpa makeup remover?

Det du ska tänka på är om du har en känslig hud eller ej, samt om du vill att dessa rengörningsservetter ska dofta något speciellt. 

Många är också veganska och erbjuder samtidigt ett återfuktande ansikte. 

Vad kostar rengörningsservetter?

Det kostar från 25 kronor, upp till ett par hundralappar. 

Kan man använda rengörningsservetter som makeup remover? 

Ja, det är precis samma sak som flytande makeup remover. Bara att du torkar av smink nu istället med en duk.