OM OSS

Vad är målet med Skönhetsinfo.se?

Målet är väldigt simpelt. Vi har som ambition att vara Sveriges största, säkraste och bästa källa när det gäller jämförelser av produkter rörande skönhet – därav namnet Skönhetsinfo. Vi väljer noga ut produkter som tål att jämföras och som vi kan stå bakom. 

Varje produkt som recenseras på vår hemsida, går vi igenom via produktbeskrivningen. Därefter skriver vi recensioner och kategoriserar efter olika krav – helt utan sponsring från företagen

Vad är syftet med Skönhetsinfo.se?

Att spara tid för köpare. Vi har själva suttit åtskilliga timmar på internet och sökt efter information om produkter. Jämfört olika hemsidor, produkter, varor och ställt egna krav. Vi diskuterade och undrade hur vi egentligen hade tid, ork och lust att göra detta och ställde då frågan – har andra det? 

Svaret vi kom fram till var: Vissa – men inte alla.

Vi vill finnas till för er som inte har möjlighet att efterforska olika produkter för att hitta det bästa passar just er så har vi startat Skönhetsinfo.se.

Tjänar Skönhetsinfo.se några pengar?

Vi lägger åtskilliga kronor på varje text för er skull – men, Skönhetsinfo.se ses ändå som ett företag som försöker att ha en inkomst. Utan er, så finns vi inte.

Skönhetsinfo.se medverkar i olika affiliate-verksamheter, bland annat Adtraction Marketing AB och Adrecord.

Våra artiklar innehåller annonslänkar, vilket medför att vi får en viss peng per såld produkt. Så vet ni om att ni ska köpa något, klicka gärna på vår länk och sponsra oss – så att vi kan fortsätta hjälpa andra att spara tid och pengar.

Vi vill dock poängtera att dessa länkar inte påverkar informationen som är skriven på sidan och att vi inte blir sponsrade av företag.

Vem ligger bakom Skönhetsinfo.se?

Bakom Skönhetsinfo ligger en tjej vid namn Sofia och hennes fem skribenter, Elvira, Sandra, Josefin, Julia och Michaela. Vi är i åldrarna 20-38 år och vi brinner verkligen för skönhet, inredning och nya trender!

Tanken om Skönhetsinfo väcktes i mellandagarna. När det här tjejgänget kom fram till att det inte finns några bra portaler med information om just skönhet.