Estrid

RESCENSION: ESTRID (2021) Vi har testat den veganska rakhyveln!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar. 

Vi har testat – Estrid

Idag är det många kvinnor som väljer att ta bort hår från kroppen som exempelvis hår under armarna eller hår på benen. Många kvinnor väljer att ta bort hår för att det känns mer hygieniskt men också för att man vill få en lenare hud. Att utföra hårborttagning är en dyr process och uppskattningsvis så betalar de kvinnor som vill ta bort hår från kroppen cirka 100 000 kronor under en livstid. Med hjälp av Estrid, en ny typ av vegansk rakhyvel kan kvinnor enklare och skonsammare raka sin kropp mer ekonomiskt och samtidigt bidra till en bättre miljö.

Startpaket för 95 kronor

Med Estrid får du en helt ny rakupplevelse direkt hem i brevlådan vilket gör att du slipper tänka på att skaffa nya rakhyvlar i tid och otid. Du beställer ett starter kit för låga 95 kronor och får då ett greppvänligt handtag i stål, en hållare för väggplacering och två stycken rakblad som ger en effektiv rakning i mellan 2 – 4 veckor. Med detta startpaket och med de efterföljande leveranserna av rakblad kommer du att halvera dina kostnader för hårborttagning.

Avsluta när du vill

Därefter får du varje månad, eller så ofta som du själv önskar, ett paket hemskickat som innehåller fyra stycken nya, fräscha rakblad för bara 119 kronor per paket. 4 rakblad räcker till daglig rakning i 4 veckor. För dig som rakar kroppen ett par gånger i veckan räcker rakbladen i två månader och rakar du dig en gång varje vecka har du rakblad som räcker i hela tre månader. När du beställer startpaketet för Estrid för 95 kronor anger du själv hur ofta du vill få nya rakblad hemskickade. Du förbinder dig inte för någonting utan kan när som helst avsluta dina köp av rakblad, utan någon uppsägningstid eller mot någon extra kostnad.

 

Om Estrid

Estrid har ett handtag i stål som har en greppvänlig och ergonomisk utformning. Varje rakblad består av 5 stycken sylvassa blad som effektivt kapar håret nära huden. Rakbladen har också en remsa som innehåller en mjukgörande aloe vera som består av endast naturprodukter som exempelvis sheasmör och kakaosmör. Detta gör att rakningen blir både effektiv men också bidrar till att kroppen tillsätts välgörande ämnen som gör huden lenare och mjukare. Rakhyveln finns i fyra olika utförande där man kan välja den färg som passar en bäst. Dessa fyra olika modeller kallas för Blush, Cloud, Space och Peach.

Vad kostar Estrid?

Priset för Estrid och för de efterföljande leveranserna av rakblad kostar varje kvinna cirka hälften så mycket mot att köpa liknande rakprodukter på marknaden. Detta beror kvinnliga rakprodukter oftast marknadsförs som mer exklusiva vilket ofta gör dessa dyrare än rakprodukter för män. Estrid är en effektiv och snygg rakhyvel som håller högsta kvalité, är tillverkat med de bästa råvarorna och som är lika effektiv och skonsam som de dyraste produkterna på marknaden. Dock kostar Estrid betydligt mindre än de dyrare produkter. Andra fördelar med Estrid är att du slipper krånglet med att handla rakprodukter själv samtidigt som du aldrig sitter utan då du hela tiden får rakblad hemskickade.

Bidra till en bättre miljö

När man utvecklade produkten Estrid var det viktigt att man skapade en produkt som var vänlig mot miljön. Därför används endast miljövänligt material och naturprodukter för tillverkningen. För utskick som vi gör varje månad klimatkompenserar. Utöver det så skänker vi också en del av försäljningspriset till organisationen Kvinna för Kvinna, som grundades år 1993 för att bevaka kvinnors intressen i över 20 länder runt om i världen. Det innebär att alla som väljer att köpa produkten Estrid också bidrar till en bättre miljö och även till att värna om kvinnors rättigheter i många länder där kvinnor oftast är mycket utsatta.