KÖPGUIDE: Ansiktsrengöringsborste (2021) Foreo har tagit marknaden med storm

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar. 

Många är vi som känner mer stress i vardagen och att tiden inte räcker till. Till och med hudvården känns som ett ”måste” hellre än en skön stund att investera i sig själv. Stressen kan till och med vara en utlösande faktor för den som besväras av och behöver en behandling mot akne. Nu kan vi ägna oss åt våra skönhetsrutiner utan att de tar tid från annat tack vare innovativ teknologi. Du kan nu enkelt effektivisera din rengöring med en ansiktsrengöringsborste!

Läs gärna våra recensioner av produkter från FOREO, nämligen ISSA 2, Luna 3 och UFO 2 med Make My Day.

UTVALDA PRODUKTER

Effektiv & Kompakt

Foreo LUNA mini 2 rengöringsborste

Last updated: 2023-10-26 11:17:40

Bra Foreo!

LUNA play plus - FOREO!

ansiktsrengörningsborste
Sorry, no prices available at this time.

Dubbelsidig rengöring

LUNA mini 3

BÄST I TEST: Foreo 3

Foreo 3

Luna 3 är en av de senaste produkterna inom beautytech som ger dig möjligheten att utföra samma effektiva ansiktsbehandling hemma som du annars bara kan få då du besöker ett spa eller en skönhetssalong.

Luna 3 är en ansiktsborste som har en unik design och funktion som gör huden både ren, fast och len med en fantastisk lyster. Denna revolutionerande skönhetsprodukt är en svensk innovation av högsta kvalité som ger ett perfekt resultat som inte går att uppnå med andra behandlingar som du kan utföra hemma.

Med Luna 3 kan du uppleva samma känsla och få samma resultat varje dag hemma som du annars bara kan få på en professionell skönhetssalong.

Läs gärna vår recension av Luna 3 här och Foreos i övrigt bästa produkter!

PREMIUM: Foreo LUNA Mini 3 Sunflower

Foreo LUNA Mini 3 Sunflower

En minivariant från Foreo är LUNA mini 3 – den appstyrda ansiktsrengöringsborsten.

Denna elektroniska modell har kommit att bli en favorit hos många tack vare dess lätta exfoliering som ger ett ökat glow och en mycket ren och jämn hy. 

Den populära ansiktsborsten passar så klart alla hudtyper, och den tar hand om huden mycket varsamt, samt att den skapar en absorberande grund för efterföljande skönhetsprodukter.

Det som vi också tycker är bra med LUNA mini 3, är att den erbjuder ett erbjuder även ett 30-sekunders Glow Boost-läge. Det menas med att den gör en snabb och effektiv rengöring.

Foreo har ett miljötänk vid sin tillverkning, och har tillverkat LUNA mini 3 i ett  ultra-hygieniskt silikon.  Genom det fina materialet, så kan produkten användas två gånger om dagen.

LUNA mini 3 laddas via USB-sladd som medföljer, LUNA är även vattentät.

POPULÄRAST: Foreo LUNA Play Plus

FOREO LUNA PLAY PLUS

Sorry, no prices available at this time.

Foreo är ett svenskt företag som sedan grundandet 2013 har kommit att bli bästsäljande världen över.

Foreos ansiktsrengöringsborstar är gjorda av hygieniskt och vattentätt silikon som gör att du enkelt och säkert kan använda dem om och om igen utan att oroa dig för bakterietillväxt eller irritation. 

LUNA Play Plus borsten ingår i Foreos LUNA-serie som är en serie av borstar som tar bort upp till 99,5% av orenheter från ansiktet. Borstarnas rörelser lämnar huden ren och mjuk och skapar en fantastisk lyster. LUNA Play Plus kommer i en förmånlig storlek för dig som vill ta med dig din ansiktsrengöringsborste på resan eller i väskan – effektiv rengöring när du än behöver den! 

Borsten har två olika zoner, en med tunnare silikonknoppar och en med tjockare, vilket gör att borsten passar bra för såväl känslig som fet hy. 

PRISVÄRDAST: Foreo – LUNA mini 2

Foreo luna mini 2

Last updated: 2023-10-26 11:17:40

UNA mini 2 ansiktsrengöringsborste från Foreo är en mindre variant av LUNA 2 modellen. Denna modell passar bra för dig med en oljig problemhy tack vare borstens tjockare silikonknoppar som verkligen gör jobbet när det kommer till att göra sig av med överbliven smuts och olja. 

LUNA mini 2 är laddningsbar och fulladdat håller batteriet till hela 300 användningar. 

BUDGETALTERNATIV: Lyko Cleansing Face Brush SOFT

Lyko Cleansing Face Brush SOFT

Last updated: 2023-10-26 11:17:49

Cleansing Face Brush SOFT från Lyko är en mjuk och känslig rengöringsborste som passar bra för dig med en känsligare hud. Borsten består av hygieniskt borsthår som är slitstarkt och som hjälper dig rengöra din hud på djupet. Använd tillsammans med din nuvarande rengöringsprodukt för att effektivt rensa huden från smuts och döda hudceller. 

När du är klar med borsten sköljer du bara av den i varmt vatten och låter den sedan torka tills du ska använda den igen. 

MEDIUM: Beurer FC 49 Ansiktsborste 2-in-1

Beurer FC 49 Ansiktsborste 2-in-1

Sorry, no prices available at this time.

FC 49 Ansiktsborste 2-in-1 från Beurer är en välutvecklad ansiktsborste som kan ställas in i hela 15 olika intensitetsnivåer – perfekt för dig som vill kunna välja hur djup exfoliering du vill ha.

De tre olika rengöringsytorna med olika grovhet gör att du kan anpassa borsten efter din hud. Borsten får extra plus för sin design som gör den lätthanterlig och skön att använda. 

Vilken foreo är bäst?

Det gäller att hitta den som passar dig och din hudtyp bäst – men vi vet vilken vi tycker är bäst i test, och det är Foreo Luna Play Plus. Genom sin teknologi så tar den bort 99.5% smuts från din hy. 

Varför ska man använda sig av en ansiktsrengöringsborste?

En noggrann rengöring av ansiktet är det absolut viktigaste steget för en lyckad skönhetsrutin och en strålande hy. När vi skippar att rengöra ansiktet på djupet täpps våra porer igen av gammal smuts och huden börjar snabbt se mer ovårdad ut. Oren hy kan bland annat leda till acne och är oftast den grundläggande orsaken till att huden mår dåligt. 

Hur fungerar en ansiktsrengöringsborste? 

Ansiktsrengöringsborstar exfolierar huden på djupet samtidigt som de stimulerar blodcirkulationen i ansiktet. Genom att använda en ansiktsrengöringsborste rensar du huden från döda hudceller, föroreningar och överflödig olja och lägger den bästa möjliga grunden för att din hud ska kunna absorbera dina övriga produkter och eventuell makeup. 

Hur ofta ska man använda sig av en ansiktsrengöringsborste?

Två gånger om dagen använder jag min – det är också vad till exempel Foreo rekommenderar.