RECENSION: FOREO UFO 2 – Använd den tillsammans med Make My Day

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar. 

Foreo UFO 2

UFO 2 är en smartmask som är utvecklad med vetenskapen som grund. Genom sin utformning, sina olika behandlingsmetoder tillsammans med koreansk maskformula ger denna smartmask dig en unik ansiktsbehandling på bara 90 sekunder som tidigare tog flera timmar att utföra manuellt. UFO 2 använder sig av T-Sonic pulser för att rengöra huden på djupet. Genom den intensiva pulseringen avlägsnas både pormaskar, gifter och hudavlagringar.

Porer öppnas med värme

Med värme öppnas porerna så att smartmasken kan utföra en effektiv rengöring medan kylan sedan stänger porerna. Värme på upp till 45 grader eller kylan på ned till 5 grader används för att ta bort trötthetstecken som ringar under ögonen eller svullnader. LED-belysningen i 8 olika färger ger ansiktet en bättre, jämnare hy som får ansiktet att se yngre och friskare ut.

Läs gärna våra andra recensioner av produkter från Foreo, nämligen Luna 3 samt ISSA 2. Här kan du också läsa om den bästa ansiktsrengörningsborsten på marknaden just nu!

Detta är ett näst intill magiskt redskap för att rengöra huden i ditt ansikte på djupet och ge det en friskare och yngre framtoning. UFO 2 använder flera väl beprövade tekniker för att ge ditt ansikte en behandling som du endast kan erhålla på kvalificerade skönhetssalonger och spaanläggningar. Med detta redskap får du inte bara en renare hud utan gör huden mjukare, stramare och friskare samt ger även ansiktet ett jämnare ton. Med endast 90 sekunders behandling får du ett resultat som annars bara kan erhållas då du utför avancerade arkmaskbehandlingar.

UFO 2 från Foreo behandlar din hud med T-Sonic pulseringar, ledljus, värme och kyla vilket gör att denna smartmask klarar av att ge bästa resultat för alla hudtyper.

UFO 2 används tillsammans med en mask för att erhålla maximalt resultat. Det finns olika masker att välja mellan beroende på vilket resultat du vill erhålla.

MAKE MY DAY

Masken Make My Day är en UFO-aktiverande mask som är tillverkat i plysch som består av mikrofiber som lätt och mjukt glider över huden i ansiktet. Masken Make My Day är utvecklat i samarbete med hudvårdsexperter från Korea vilket gör att masken har fått samma egenskaper som man finner i koreanska arkmasker. Koreanska arkmasker, även kallat sheetmasker, är högklassiska ansiktsmasker som är kända för sina toppresultat och som används av välrenommerade skönhetssalonger.

Till skillnad mot att manuellt utföra en ansiktsbehandling, som kan ta flera timmar att genomföra, kan man snabbt och enkelt få samma resultat med bara 90 sekunders behandlingstid. Då du använder masken Make My Day tillsammans UFO smartmask får din hud en ordentlig rengöring och en perfekt återfuktning. Samtidigt får ditt ansikte en jämnare hudton och blir mer glansig vilket får huden att se yngre och friskare ut.

Huvudingredienser

Make My Day innehåller endast naturliga ämnen som är kända för att vara välgörande och rengörande för ansiktshud. Genom en unik formula som baseras på huvudingredienserna Hyaluronsyra och röda alger får du ett perfekt resultat varje gång. Hyaluronsyra är en kraftig syra som har kapacitet att fånga upp fukt motsvarande 1000 x sin vikt. Detta bidrar till att du får en friskare och mer glänsande hy.

De röda algerna är ett optimalt ämne som ger ditt ansikte ett mycket bra skydd mot föroreningar och gifter. Algerna innehåller också massor av antioxidanter vilket bidrar till att ge din hud ett vacker utseende. Masken innehåller ingen silikon, fenoxletanol, parabener, dinatrium eller mineralolja.

Använda Make My Day

Masken Make My Day används tillsammans med smartmasken UFO eller UFO mini. Att montera masken är enkelt, bara att lyfta på ringen på din UFO, lägg dit maskfiltret med Foreo-logotypen uppåt och montera fast ringen över masken. Därefter startar du upp appen i din mobila enhet och ansluter din UFO till appen genom Bluetooth. Sedan kan du scanna streckkoden för det program du valt med hjälp av appen. För därefter din UFO över ansiktet i mjuka, cirklande rörelser till dess att programmet är slutfört. Avsluta med att badda ansiktet torrt och applicera slutligen din dagkräm eller nattkräm.

90 sekunder per behandling

Ansiktsbehandlingen tar 90 sekunder att genomföra uppdelat på tre olika faser som tar 30 sekunder var. Första fasen är förberedelse. Då använder man värme och rött LED-ljus. Det röda LED-ljuset tillsammans med värmeterapin mjukar upp huden, öppnar porer, stimulerar hudcellerna och gör att huden är mottaglig för att ta del av alla maskens ingredienser och egenskaper. Nästa fas är att tillföra ansiktet fukt vilket görs genom grönt LED-ljus, värme och T-Sonic pulseringar. Det gröna LED-ljuset ger ditt ansikte en jämnare ton och bidrar till att minska ålderstecken.

T-Sonic Pulsering rengör på djupet

Tillsammans med T-Sonic pulseringar blir ditt ansikte rengjort på djupet samtidigt som det också bidrar till en mjukare men fastare hud. Den sista fasen är att skydda din hud vilket sker genom grönt LED-ljus och T-Sonic pulseringar, utan värme, som ser till att de ämnen som ska skydda huden mot föroreningar och gifter trängder in i huden samtidigt som LED-ljuset ger dit ansikte en lyster.