KÖPGUIDE: Värmeborste (2021) Styla din frisyr enkelt med en varmluftsborste

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar. 

Ett alternativ till den vanliga hårtorken är en värmeborste som du kan använda för att både torka och styla håret samtidigt. Med en hårborste behöver du inte heller använda dig av en plattång för att få håret att ligga som du önskar utan det räcker med att du använder en värmeborste på fuktigt hår för att kunna göra håret rakare, ge det mer volym eller skapa vågor. En varmluftsborste ser till att håret får en bra volym, blir glansigt samtidigt som jonerna i borsten ser till att reda ut friss och motverka fladdrigt hår. 

UTVALDA PRODUKTER

Varmluftsborste från ghd

Med keramisk teknologi

bästa värmeborsten

Värmeborste från Babybliss

En populär värmeborste

Babyliss Big Hair Hot Air Dual Rotating

Björn Axén levererar kvalité

Billig och bra varmluftsborste

Björn Axén - Magic Style Brush 38

Volumizer Dryer

Prisvärd varmluftsborste

Hot Tools Black Gold Volumizer Dryer

VINNARE: ghd Glide Professional Hot Brush

Bästa värmeborsten

Glide Professional Hot Brush är en värmeborste som främst används då man utför professionell hårstyling. Värmeborstens joner ger en perfekt temperatur som ger maximal effekt vid styling samtidigt som de ge minimala skador på håret. Med denna värmeborste får man snabbt ett torrt, välfriserat hår utan friss och med massor av glans. Värmeborsten kan också användas på torrt hår du man ska styla håret.

Glide Professional Hot Brush har en kabel på 2,7 meter vilket gör att man får gott om ytor att röra sig på då man arbetar med håret. Den går automatiskt in i viloläge efter 60 minuter inaktivitet, vilket innebär att man inte behöver oroa sig för att de ska uppstå olyckor. En perfekt värmeborste för den som vill få ett perfekt resultat på håret.

POPULÄRAST: Babybliss – Big Hair Hot Air Dual Rotating

Babyliss Big Hair Hot Air Dual Rotating

Last updated: 2023-10-26 06:09:21

Big Hair Hot Air Dual Rotating från Babyliss har ett roterande borsthuvud som gör att man kan skapa perfekta frisyrer. Det gör att man får ett slätt och glansigt hår utan friss samtidigt som värmeborstens jonteknik motverkar statisk elektricitet som annars gör att hårstråna vill lyfta sig. Det medföljer två utbytbara borsthuvuden som gör att man kan skapa volym för olika hårlängder.

Värmeborsten har två värmelägen och ett kalluftläge. Borsten levereras med en 2,5 meter lång slagg och ett skyddsfodral.

BUDGETALTERNATIV: Björn Axén – Magic Style Brush 38

Björn Axén - Magic Style Brush 38

Last updated: 2023-10-26 06:09:22

Magic Style Brush är en värmeborste som främst används då kan ska forma håret eller göra avancerade frisyrer. Med hjälp av värmeborsten kan man enkelt skapa lockar i håret samtidigt som man tar bort friss. Dessutom ger värmeborsten en härlig glans och eliminerar statisk elektricitet som annars får håret att resa sig. Denna värmeborste används främst då man ska forma torrt hår.

PRISVÄRD: Volumizer Dryer – Hot Tools Black Gold

Hot Tools Black Gold Volumizer Dryer

Volumizer Dryer är värmeborsten för den som vill få en härlig volym och fyllighet på sitt hår. Värmeborsten är utrustad med den senaste tekniken inom hårstylingen och ger perfekt resultat varje gång. Denna värmeborste används då man vill styla torrt hår.

Frågor och svar

Vad är en värmeborste och hur fungerar den?

En varmluftsborste är en form av rundborste som man värmer upp samtidigt som den också blåser ut varm luft. Varmluftsborsten används främst på blött hår då den både torkar och formar håret samtidigt. Det innebär att man slipper att först torka håret med en hårtork och sedan använda andra hårverktyg för att skapa en snygg frisyr. Med en varmluftsborste gör man båda sakerna samtidigt.

Kan man använda en varmluftsborste istället för en plattång?

Vissa varmluftsborstar kan användas istället för plattång, då man vill få rakare hår, men även för att skapa lockar i håret. En varmluftsborste kan också användas på torrt hår då man stylar håret.

Vilken varmluftsborste är bäst i test? 

Det finns ett stort antal olika modeller att välja mellan i olika prisklasser. Vilken varmluftsborste som passar en själv bäst beror på vilka funktioner man vill att varmluftsborsten ska ha. De flesta vill förstås, utöver att kunna torka håret, även kunna använda borsten då man skapar olika frisyrer. När man ska köpa en varmluftsborste bör man undersöka vilka funktioner som varmluftsborsten är utrustad med så att man kan använda den på det sätt man önskar.

Varför ska man lita på er?

Vi har testat flera varmluftsborstar som finns på marknaden, både varmluftsborste för kort hår, men också prisvärda modeller från Babybliss. Hos oss kan du vara trygg med det du läser och tar till dig. För att hitta den varmluftsborste som är bäst i test, så har du kommit helt rätt! 

Kan man använda varmluftsborste på torrt hår? 

Ja, det kan man. Det går faktiskt väldigt bra och resultatet blir enastående.