Foreo 3

RECENSION: FOREO LUNA 3 – den bästa ansiktsrengörningen på marknaden

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar. 

Luna 3

Luna 3 är en av de senaste produkterna inom beautytech som ger dig möjligheten att utföra samma effektiva ansiktsbehandling hemma som du annars bara kan få då du besöker ett spa eller en skönhetssalong. Luna 3 är en ansiktsborste som har en unik design och funktion som gör huden både ren, fast och len med en fantastisk lyster. Denna revolutionerande skönhetsprodukt är en svensk innovation av högsta kvalité som ger ett perfekt resultat som inte går att uppnå med andra behandlingar som du kan utföra hemma. Med Luna 3 kan du uppleva samma känsla och få samma resultat varje dag hemma som du annars bara kan få på en professionell skönhetssalong.

Läs gärna våra andra recensioner av produkter från Foreo, nämligen ISSA 2, UFO 2 med Make My Day. Du kan också läsa om den bästa ansiktsrengörningsborsten på marknaden här!

Senaste tekniken

Innan du kan använda dig av denna ansiktsborste behöver du först ansluta den till den medföljande appen, som du installerar på din mobila enhet, genom Bluetooth. Genom appen kan du sedan göra de inställningar som är mest optimala för ditt ansikte. Luna 3 innehåller avancerad teknik som bland annat T-Sonic-teknologi som genom upp till 8 000 pulseringar per minut ser till att huden rengörs ända ned i djupet. Borsten har långa, mjuka silikonknoppar som går långt ned i porerna men som också ger ansiktet en skön och avkopplande behandling. Luna 3 har en lång batteritid och räcker till cirka 650 behandlingar på en laddning, vilket gör att den även är perfekt att ha med på resan.

Enkel att använda

  1. Börja med att ansluta Luna 3 till appen via Bluetooth och gör inställningarna för din ansiktsrengöring.
  2. Ta bort all makeup, fukta ansiktet och smörj in ansiktet men en rengöringskräm
  3. Starta borsten i rengöringsläget och för borsten över hela ansiktet till dess att timern stänger av borsten.
  4. Skölj därefter av ansiktet och badda det torrt innan du slutligen lägger på din nattkräm eller dagkräm. Skölj slutligen av rengöringsmedlet från borsten.

Sammanfattning

Genom att använda ansiktsborsten för din ansiktsrengöring en eller två gånger om dagen kommer du att få en ren och glänsande hud som ser mer fast och friskare ut. Luna 3 får inte bara ditt ansikte att se mer fantastiskt ut utan motverkar också rynkor och ökar ditt välbefinnande. 

Frågor och svar

Vad är Foreo Luna 3 för produkt? 

Foreo Luna 3 är en produkt som används för ditt välbefinnande. Det är en ansiktsrengörningsborste som används för att rengöra ditt ansikte från smuts och andra orenligheter, såsom bakterier. Genom att du använder dig av Foreo Luna 3 så får du bort smutsen och du får din hud ren, fast och mjuk. 

Hur fungerar Foreo Luna 3? 

Luna 3 är en ansiktsborste som gör huden både ren, fast och len med en fantastisk lyster. Den fungerar på ett sådant sätt att den rengör din hud på djupet och det finns olika program att välja på. 

Finns Foreo Luna 3 för olika hudtyper?

Ja, den finns för Normal hy, blandhy och för känslig hy.

Vad kostar Foreo Luna 3?

Runt 2000 kronor