KÖPGUIDE: Dagkräm (2021) Håll din hy återfuktad!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar. 

Rätt dagkräm tar hand om din hud utan att torka ut eller täppa till den. Det är den perfekta produkten för att se till att din hur håller sig pigg och fräsch under hela dagen. En bra dagkräm bör vara relativt tunn och smidig eftersom den ska skydda din hud samtidigt som den ska låta den andas. Riktigt bra dagkrämer fungerar bra som underlag innan du applicerar din makeup och återfuktar din hud kontinuerligt. 

Vi har testat ett flertal återfuktande dagkrämer som passar extra bra för vårt nordiska klimat. Här kommer en lista på fem dagkrämer med olika innehåll och egenskaper som hjälper dig hitta den perfekta dagkrämen för just din hy! Välj den dagkräm du tycker passar bäst för din hudtyp och gör den till en självklar del av din dagliga hudvårdsrutin. 

REKOMMENDERAS: Maria Åkerberg Face Cream Sensitive

Face Cream Sensitive av Maria Åkerberg är en dagkräm speciellt framtagen för alla med en känslig, torr och irriterad hud. Rapsolja, sheasmör och bivax är tillsatt för att ge en vårdande och mjukgörande effekt samtidigt som krämen verkar lugnande för en stressad och rodnande hud.

Face Cream Sensitive passar extra bra för dig som känner att din hud behöver extra skydd men som är känslig för parfym eller eteriska oljor. Face Cream Sensitive är perfekt för hudtyper som tvingas utstå ett påfrestande nordiskt klimat samtidigt som den är mild vilket är varför vi starkt rekommenderar den. 

PREMIUM: Peter Thomas Roth – Camu Camu vitamin C Brightening Moisturizer

Sorry, no prices available at this time.

Vår lite dyrare rekommendation kommer från Peter Thomas Roth och är en dagkräm berikad med superbäret Camu Camu. Dagkrämen har en hög koncentration av Vitamin C och verkar därför mycket återfuktande samtidigt som den lämnar huden jämn och strålande. 

BUDGET: The Ordinary – Natural Moisturizing Factors + HA

Last updated: 2023-10-26 14:24:39

The Ordinary är märket för dig som vill använda effektiva och bra hudvårdsprodukter utan att behöva tömma plånboken. Dagkrämen Natural Moisturizing Factors + HA är produkten för dig som behöver återställa din naturliga balans men som inte vill använda väldigt feta krämer. Krämen innehåller bland annat aminosyror som hjälper att stärka hudens egna skyddande komponenter. 

UTMANARE: Babor – Skinovage Calming

Denna dagkräm från Babor innehåller ett extra intensivt calm-extrakt som bidrar till minskad irritation och rodnad. Med intressanta verkningsämnen som allantoin och panthenol arbetat krämen för att ge din hud en naturlig skyddsbarriär samtidigt som den förbättrar hudens åldringsprocesser. 

UTMANARE: Dermalogica – Skin Smoothing Cream

Dermalogicas Skin Smoothing Cream är krämen för dig som vill bli av med torrhetslinjer och förbättra hudens elasticitet. Malva, gurka och arnika är tillsatt för att mjukgöra och lugna en stressad och utsatt hud samtidigt som vitamin C hjälper till att stärka hudens egna skydd mot oxidativ stress. 

KÖPGUIDE

En bra dagkräm är A och O i varje lyckad hudvårdsrutin och kanske ännu viktigare under årstider då huden utsätts för extra mycket stress. I dagens skönhets djungel kan det vara svårt att välja mellan alla alternativ som finns och därför har vi sammanställt denna guide bestående av noga utvalda dagkrämer med återfuktande egenskaper för att hjälpa dig på din resa mot en välmående och strålande hud!

Första steget i en lyckad hudvårdsrutin som lämnar din hud strålande och fräsch är en bra dagkräm, håll din hy återfuktad!