KÖPGUIDE: Ögonkräm (2021) Få bort påsar och ringar under ögonen

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar. 

Ögonkräm finns i en stor mängd olika varianter och med olika egenskaper, både för kvinnor och för män. En ögonkräm återfuktar huden kring ögonen och bidrar till att motverka påsar och mörka ringar under ögonen. En ögonkräm innehåller också vårdande ämnen som får trötta ögon att se piggare ut.

UTVALDA PRODUKTER

Maria Åkerberg Eye Cream More

Prisvärd och ekologisk ögonkräm

Maria Åkerberg Eye Cream More

IDUN Skincare

Ögoncremen som innehåller vårdande oljor från raps och havre

idun minerals ögonkräm

Nuxe Merveillance Expert Yeux

Ögonkräm för alla hudtyper

BABOR Reversive Ögonkräm

En lyxig ögonkräm som är bäst i test

VINNARE: BABOR Reversive Ögonkräm

Sorry, no prices available at this time.

Reversive ögonkräm från Babor är en så kallad anti-age kräm som bidrar till att återställa hudens elasticitet och mjukhet. Ögonkrämen gör huden kring ögonen mjukare och mer stramare vilket gör att rynkorna minskar samtidigt som huden kring ögonen får en lyster och ser friskare ut. Ögonkrämer återfuktar också huden kring ögonen samt motverkar svullnader, påsar och ringar kring ögonen.

Reversive ögonkräm bör man använda morgon som kväll för bästa resultat.

POPULÄRAST: Maria Åkerberg Eye Cream More

Maria Åkerberg Eye Cream More

Eye Cream More från Maria Åkerberg innehåller flera naturämnen som bidrar till att huden kring ögonen blir stramare samtidigt som huden blir lenare. Ögonkrämen innehåller bland annat extrakt från persiskt silkesträd, havtornsolja, nyponfröolja, jojobaolja, sheasmör, vitaminer och ett flertal örtsalter. Dessa ämnen bidrar till att dämpa svullnader kring ögonen samt motverka mörka ringar och påsar under ögonen. Denna ögonkräm har även en vårdande effekt som får huden att bli lenare och se friskare ut.

BUDGETALTERNATIV: IDUN Skincare

idun minerals ögonkräm

Sorry, no prices available at this time.

Skincare Eye Cream från Idun är en vårdande och mjukgörande ögonkräm som är utvecklad för att vara varsam mot tunn och känslig hud kring ögonen. Denna ögonkräm motverkar rynkor kring ögonen och får huden runt ögonen att se frisk och len ut. Krämen bidrar också till att motverka mörka ringar kring ögonen och påsar under ögonen. Ögonkrämen innehåller bland annat rapsolja och havreolja som innehåller många naturliga antioxidanter och fettsyror. Dessa ämnen bidrar till att göra huden mjukare och stramare. Krämen innehåller även vitaminer och mineraler som återfuktar huden och som även bidrar till att minska rynkorna runt ögonen.

Ögonkrämen kan användas en eller två gånger om dagen, normalt direkt på morgonen då man vaknat och om man så önskar även på kvällen då det är dags att gå och sova.

Den här ögonkrämen är en billig ögonkräm, men också en ögonkräm som är väldigt bra. 

PRISVÄRD: Nuxe Merveillance Expert Yeux

Nuxe Merveillance Expert Yeux

Sorry, no prices available at this time.

Denna ögonkräm vänder sig till personer som är 38 år eller äldre och som har synliga ringar runt ögonen och där huden har tappat sin spänst. Merveillance Expert Yeux ögonkräm innehåller bland annat elastin, kollagen och vimentin vilket är tre stycken hudproteiner som skyddar, återfuktar och reparerar huden kring ögonen. Det innebär bland annat att ögonkrämen bidrar till att mörka ringar kring ögonen eller påsar under ögonen minskar samtidigt som huden ser yngre och mer frisk ut.

Denna ögonkräm appliceras varje morgon eller kväll eller i de fall man önskar både morgon och kväll för att få bort påsar under ögonen.

Frågor och svar

Hur applicerar man ögonkräm?

Det är väldigt enkelt. Se till att applicera en liten mängd ögonkräm på ditt långfinger, för att sen “badda” ut det med under och över ögonhålan. Du fortsätter “badda” med ditt finger tills dess att huden har absorberat in ögonkrämen. 

Varför har inte ögonkräm på ögonlocken?

Ögonlocken har en mycket tunnare hud, vilket gör att de verksamma ingredienserna i din ögonkräm kan orsaka kliande utslag och irritation.  

Vad gör en ögonkräm?

En ögonkräm återfuktar huden kring ögonen och bidrar till att motverka påsar och mörka ringar under ögonen. En ögonkräm innehåller också vårdande ämnen som får trötta ögon att se piggare ut. Den bidrar också till minskande rynkor kring ögonen. 

Hur får man bort påsar under ögonen?

En ögonkräm hjälper till att återfukta huden, vilket gör att den motverkar påsar och ringar under ögonen. Genom att under en längre tid använda dig av ögonkräm, så får du huden att må bättre. 

Vad kostar en ögonkräm?

Du får räkna att betala ett par hundralappar. De vi rekommenderar kostar från under hundralappen, till närmare tusenlappen.

Hur ofta använder man ögonkräm och när ska man applicera ögonkräm?

Ögonkrämen appliceras dels på morgonen och dels på kvällen, då man ska gå och lägga sig