KÖPGUIDE: ÖGONBRYNSSERUM (2021) Få stans finaste ögonbryn!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar. 

Långa fransar och fylliga bryn är en trend som håller i sig, men hur fungerar serum egentligen? Hjälper verkligen ett ögonbrynsserum till mina sönderplockade bryn och hur fungerar det? Vad är skillnaden mellan frans- och ögonbrynsserum? Vi hjälper dig att reda ut dessa frågetecken och tipsar om årets absoluta favoritserum!

Missa inte att läsa om den bästa ansiktsrengörningsborsten på marknaden just nu! Klicka här. 

UTVALDA PRODUKTER

âme pure Brow Boost 3 ml

Vår bäst i test!

Bästa ögonbrynsserumet

Last updated: 2023-10-26 00:40:33

Talika Eyebrow Lipocils Expert

Detta serum är innehåller fem naturliga ingredienser

Bästa ögonbrynsserumet
Sorry, no prices available at this time.

Maria Åkerberg Specials for Eyebrow

Innehåller eteriska oljor av rosmarin, ylang ylang och cederträ

Last updated: 2023-10-26 00:40:54

Xlash Xbrow Eyebrow Serum

Få fylligare ögonbryn på 3-4 veckor

Last updated: 2023-10-26 00:41:02

BÄST I TEST: âme pure Brow Boost 3 ml

Bästa ögonbrynsserumet

Last updated: 2023-10-26 00:40:33

Vinnaren i bästa serumet år 2020 är âme pure Brow Boost. Detta är ett ögonbrynsserum som ger dig ett snabbt resultat, redan inom 2-4 veckor får du en fyllig hårväxt i brynen. Detta serum passar dig som har kala fläckar, överplockade eller ojämna bryn och ger dig resultat väldigt snabbt. Serumet har en prisvinnande formula, är inte testad på djur (alltså vegansk) och har kliniskt dokumenterad effekt. 

PREMIUM: Talika Eyebrow Lipocils Expert

Bästa ögonbrynsserumet

Sorry, no prices available at this time.

På vår andra plats kommer Talika Eyebrow Lipocils Expert. Detta serum är innehåller fem naturliga ingredienser som påskyndar tillväxten på dina ögonbryn. På Åhléns finner du just nu detta serum. Använd på ögonbrynen två gånger om dagen de första 28 dagarna, därefter endast en gång om dagen och njut därefter av dina nya fylliga bryn!

BUDGETVINNARE: Maria Åkerberg Specials for eyebrows

Bästa ögonbrynsserumet

Last updated: 2023-10-26 00:40:54

På en tredje plats är det ingen mindre än Maria Åkerberg Specials for Eyebrow. På bland annat LYKO kan du fynda detta fantastiska serum. Med sina eteriska oljor av rosmarin, ylang ylang och cederträ kommer dina bryn bli starkare och fylligare. För övrigt kan ni läsa vår rescension om märket Maria Åkerberg här. 

POPULÄR: Xlash Xbrow Eyebrow Serum

 

Bästa ögonbrynserumet

Last updated: 2023-10-26 00:41:02

Som ett väldigt populärt ögonbrynsserum, så hittar vi Xlash Xbrow Serum. Används en gång om dagen och ger dig tätare och fylligare ögonbryn på 3-4 veckor. Finns på bland annat LYKO. 

UTMANARE: Dermaroller Lashes & Brows Enhancer

 

Bästa ögonbrynserum

Sorry, no prices available at this time.

Sist men inte minst har vi Dermaroller Lashes & Brows Enhancer. Detta serum kan användas både på fransar och bryn och förstärker samtidigt som det vårdar dina strån. Hittas just nu på Lyk

Frågor och svar

Här får du svar på de frågor som ofta ställs kring ögonbrynserum och köp av dem.

Hur fungerar ögonbrynsserum?

Först och främst behöver alla hårstrån näring för att kunna växa och bli starkare. Näringen får hårstråna genom sin hårsäck som sitter strax under vår hud. Ett hårstrå går sedan igenom tre faser: Tillväxtfas, övergångsfas och vilofas. Om vi tillför proteiner, näring och vitaminer till vår hud där hårstråna växer kommer hårsäcken suga upp detta och få en extra kick och styrka under sin tillväxtfas, vilket ger längre och tjockare hårstrån. Alla ögonbrynsserum innehåller mycket av det nyttiga våra hårsäckar behöver för att kunna växa.

Hur använder jag ögonbrynsserum?

När du använder dig av ögonbrynsserum är det viktigt att du inte har smink på dig och att huden är ren så näringen lätt har tillgång till hårsäcken. Du lägger ett tunt lager av serumet, oftast en eller två gånger om dagen, på det område där du vill ha tätare eller fylligare hårväxt. De serum som idag finns på svenska marknaden är säkra att använda sig av och skadar inte din hud eller dina ögon.

Vad är skillnaden mellan ögonbrynsserum och ögonfransserum?

Skillnaden mellan fransserum och ögonbrynsserum kan variera mellan olika märken, där innehållsförteckningarna kan se olika ut men där den största olikheten är själva applikatorn. Oftast har ett ögonbrynsserum som en borste så du lätt kan komma åt mellan brynens hårstrån medan fransserum vanligtvis har en smal pensel så du lätt kan måla ett tunt lager serum precis vid ögonlockskanten.