KÖPGUIDE: BB Cream (2021) Många funktioner i en och samma crème

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar. 

BB står för Beauty Balm och är en produkt med flera funktioner; ska du satsa på en enda hudvårdsprodukt så är det här ett bra val. En BB-crème kan ha flera funktioner för huden och kan innehålla bland annat fuktgivare, solskydd, concealer, primer, anti-age och annat, beroende på vilket märke du köper och vad det är du behöver och vill ha. Det är en bra crème att ha hemma som en grund för att få en bra och välmående hud.

Ett naturligt hudvårdsval

Förebygg & ljusa upp

BB Cream från det högkvalitativa MISSHA

VINNARE: MISSHA M Perfect

MISSHA bb-cream

Last updated: 2023-10-26 04:15:42

MISSHA är ett skönhetsmärke med ursprung i Sydkorea, där det är ett av de mest populära märkena. Det har ganska nyligen även börjat säljas i butiker i Sverige.

Det här är en BB-crème som täcker blemmor, förebygger ålderstecken och har en hög solskyddsfaktor. Den finns i tre olika nyanser för olika hudtoner. MISSHA’s BB-crème har en bra hållbarhet och passar bäst för blandhud, normal hud eller torrare hy. Prisvärd och med hög solskyddsfaktor.

POPULÄR: Lancôme Hydra Zen Neurocalm BB Cream

Bästa bb creamen

Sorry, no prices available at this time.

Det här är en crème som ger fukt, solskydd , en jämn hud samt att den täcker fläckar och blemmor på ett bra sätt.

Den ger en intensiv fuktboost som håller huden mjuk i upp till 24 timmar. Cremen lugnar huden, känns mjuk och lätt och absorberas snabbt av huden. En något dyrare kräm, men väl värd sitt pris.

PRISVÄRD: IsaDora BB Cream Bronze & Glow

Bästa bb creamen

Sorry, no prices available at this time.

En mycket prisvärd BB-crème och ger din hud en frisk och fräsch känsla. Den är återfuktande, mjukgörande och utslätande med en bra solskyddsfaktor. Dessutom ger BB Cream Bronze & Glow  din hud en extra ton av bronze och ett lätt skimmer, vilket gör att huden ser lite extra solkysst ut. Perfekt på sommaren, eller om du vill få lite fin färg och hudvård under resten av året.

BRA: Neroli Bigarade BB Cream från Decleor

bra bb cream

Sorry, no prices available at this time.

En dagcreme som finns i tre olika nyanser för olika hudtoner – ljus, mellan och mörk. Den fungerar för alla hudtyper, och återfuktar, täcker och ger en bra solskyddsfaktor.  Neroli Bigarade BB Cream är mycket dryg vilket gör att den räcker länge och är väl värd sitt pris.

Frågor och svar

Vad är BB cream?

BB cream eller BB-kräm står för “Beauty Balm” och är en kombinerande produkt för dig som är sminkbärare. En BB-crème kan ha flera funktioner för huden och kan innehålla bland annat fuktgivare, solskydd, concealer, primer, anti-age och annat.

Vad är det för skillnad på BB-cream och CC-cream?

Skillnanden är att CC- i CC-Cream står för colour correcting och betyder att den är en mer utjämnande produkt och jämnar således ut hudtonen. En BB-Cream är mer en produkt som boostar din hud och får huden att må bättre i samband med bärande av smink. CC-Cream är en täckande produkt.

Hur använder man bb cream?

Du applicerar produkten på det sättet du vill. Det går bra att applicera med dina händer, men du kan också använda dig av ett verktyg, till exempel en svamp eller foundationpensel. Den är enkel att använda och applicera. 

Vad kostar en BB Cream?

Det är allt ifrån någon hundralapp upp till tusenlappen. Allt är beroende på de krav och om krämen har det som du eftersöker. Det viktiga är att försöka hitta en som passar din hudtyp, och vi hoppas den här guiden har varit till hjälp!

Vi på Skönhetsinfo.se är förtjusta i just BB-cremer eftersom de fyller så pass många funktioner i en och samma crème, och du slipper hålla reda på flera olika krämer.