Bästa lipplumber

KÖPGUIDE: Lip plumper (2021) Få dina läppar att se fylliga ut – helt ofarligt!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar. 

Med hjälp av lip plumber kan man utan operationer eller injektioner få fylliga läppar under en viss tid. Många som vill ha fylligare läppar eller en plutande mun väljer lip plumber framför att utföra dyra och ibland riskfyllda injektioner som kan gå fel och ge sneda eller hängande läppar. Med lip plumber kan man enkelt skapa fylliga, snygga och pussvänliga läppar under en begränsad tid utan att utsätta sig för risker.

Det finns ett flertal olika lip plumber att välja mellan men som har en sak gemensamt, att de innehåller ämnen som skapar tillfälligt svullna läppar. Tack vare dessa ämnen får blir läpparna fylligare och mer framträdande. Lip plumber fungerar ungefär som läppglans och finns både med färg eller utan färg. Om man vill kan man efteråt även lägga på läppstift som med valfria nyans.

Lip plumber är en helt ofarlig produkt som innehåller ämnen som bland annat kamfer, chili, koffein, ingefära eller kanel. Vissa lip plumber kan också innehålla kemiska ämnen som binder vatten och retar läpparna så att blodkärlen fylls och som gör att läpparna blir vätskefyllda och därmed mer fylliga. Effekten är dock bara tillfällig och efter några timmar så återgår läpparna till sin ursprungliga form. Detta innebär att läpparna inte riskerar att deformeras, vilket är något som kan inträffa då man fyller sina läppar med hjälp av injektioner.

VINNARE: Dr Brandt – House Calls

Bästa lip plumber

House Calls lip plumber från Dr Brandt består av två produkter i en som både ger fylligare läppar under dagtid och som vårdar läpparna under natten. På ena sidan finns plumber som är märkt med AM och som används under dagtid för att få snyggare och mer fylligare konturer på läpparna. När man använder House Calls kommer man att uppleva en stickande känsla, vilket uppstår då plumbern binder vätskan i läpparna. Efter dagens slut använder man återfuktaren, som är märkt med PM, och som återfuktar och vårdar läpparna under tiden som man sover.

Plumbern innehåller ämnen som olivolja, solrosolja, jojoba, kokosnöt och macadamianöt. Återfuktaren innehåller vårdande ämnen som sheasmör och moringasmör.

POPULÄRAST: Know Cosmetics – No Thin Lips

Bästa lip plumber

Sorry, no prices available at this time.

Know Cosmetics No Thin Lips är en färglös lip plumber som omedelbart gör läpparna mer fylliga samtidigt som läpparnas konturer blir mer synliga. Om man önskar kan man använda läppstift ovanpå för att ge läpparna den nyans som man önskar. Direkt efter att man har penslat läpparna med denna lip plumber uppstår en pirrande känsla i läpparna, vilket beror på att läpparnas blodkärl fylls samtidigt som vätskan i läpparna binds.

Denna lip plumber innehåller naturliga ingredienser som bland annat Aloe Vera och vitamin E, vilket bidrar till att vårda och återfukta läpparna.

BUDGETALTERNATIV: e.l.f. Lip Primer & Plumper Natural

Bästa lipplumber

Sorry, no prices available at this time.

Lip Primer & Plumper Natural från e.l.f. har två funktioner. Den ena funktionen är plumbern, som gör läpparna fylligare, och den andra är en primer, som ger en bra bas för läppstiftet och som också förstärker läppstiftets färg. Precis som med andra typer av lip plumber så ger Lip Primer & Plumper Natural fylliga läppar genom att öka blodflödet i läpparna och samtidigt binda vätskan, vilket ger en pirrande känsla i läpparna. Denna lip plumber har en arom som bland annat består av kanel.

PRISVÄRD: Madara Plum Plum Lip Balm 15 ml

Bästa lipplumber

Sorry, no prices available at this time.

Madara Plum Plum Lip Balm är ett läppbalsam som återfuktar torra läppar och som gör att läpparna blir mer glansiga. Detta läppbalsam innehåller flera vårdande oljor som bland annat jojobaolja och sheasmör. Läppbalsamet har också en ljuvlig doft som får läpparna att både se bra ut och lukta gott. Madara Plum Plum Lip Balm kan användas ensamt som en djupvårdande läppbalsam eller under läppstift.