KÖPGUIDE: NAGELOLJA (2021) få starka och friska naglar!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar. 

De flesta önskar att de hade starka, friska och fina naglar. Men tyvärr är det få som är så tursamma att ha naturligt vackra naglar utan några problem. Vissa personer väljer att gå till en nagelsalong för att fixa naglarna, men det är inte alla som har möjlighet till det. Då kan en nagelolja vara bra att ha. De hjälper till att fixa dina naglar och få dem att se naturligt fina ut. Här nedan kommer vi lista fem av de bästa nageloljorna som vi stött på.

Missa inte att läsa vår stora recension om det populära märket Maria Åkerberg.

UTVALDA PRODUKTER

Maria Åkerberg - Myrra Nail & Cuticle Oil

Vår bäst i test!

Bästa nageloljan

Scratch Nail - Nail Food

Populär nagelolja!

Bästa nageloljan

Last updated: 2023-10-26 01:24:52

Idun Minerals - Nail Oil

För dig med naglar som är skivade och/eller sköra.

Bästa nageloljan

Depend - Ginseng Nail Serum

Pålitlig produkt

Bästa nageloljan

BÄST: Maria Åkerberg – Myrra Nail & Cuticle Oil

Bästa nageloljan

Myrra Nail & Cuticle Oil från Maria Åkerberg stärker dina naglar samt nagelband. Oljan innehåller bland annat myrraolja, vilket är inflammationshämmande samt citronolja som motverkar sköra nagelband och naglar. Oljan innehåller även jojoba samt olivolja som hjälper till att öka fuktigheten i din hud runt naglarna.

POPULÄR: Scratch Nail – Nail Food

Bästa nageloljan

Last updated: 2023-10-26 01:24:52

Nail Food från Scratch Nail är en helt naturlig nagelolja som består av sesamolja, myrra och lavendelolja. Den är småmolekylär, vilket gör att den lätt tränger sig igenom din nagel och återger nageln sin naturliga elasticitet och spänst. Oljan fungerar också bra att använda på nagelbanden.

PRISVÄRD: Idun Minerals – Nail Oil

Bästa nageloljan

Nageloljan från Idun Minerals är tillverkad för att motverka naglar som är skivade och/eller sköra. Oljan innehåller bland annat E-vitamin, mandelolja och citronolja, vilka är ämnen som alla är både stärkande och vårdande. Den fungerar också till att vårda nagelbanden.

MELLAN: Depend – Ginseng Nail Serum

 

Bästa nageloljan

Depend är det gamla pålitliga märket när plånboken är tunn. Ginseng Nail Serum är ett bra alternativ om du letar efter en billigare produkt. Den hjälper dig att återfukta dina naglar och är en bra produkt om du har flisiga naglar. Den innehåller bland annat ginseng, E-vitamin, C-vitamin och D-pantenol.

EXKLUSIV: CND – SolarOil Nail Care

 

Bästa nageloljan

Last updated: 2023-10-26 01:25:09

Det här är en exklusiv nagelolja som innehåller en blandning av E-vitamin och naturliga oljor. Produktens innehåll består av väldigt små molekyler som klarar av att tränga igenom din nagelplatta på ett bra sätt. Det är en bra produkt för alla som har torra naglar som ofta spricker.

Frågor och svar

Här får du svar på några av de vanligaste frågorna som brukar ställas om nagelolja och varför man bör använda produkten.

Vad är nagelolja bra för?

Nagelolja är bra till att stärka naglarna samt vårda spruckna och torra naglar. Oljan gör att de håller bättre och du upplever mindre problem. Oljan stärker dessutom naglarna ifall du skulle ha svaga naglar som lätt går sönder.

Varför använder man nagelolja?

Nagelolja används i de flesta fallen till att förebygga spruckna och torra naglar. Det går dock även att använda till att behandla sådana nagelproblem ifall de uppstår plötsligt.

Vad brukar nagelolja innehålla?

Till skillnad från till exempel nagellack ska nagelolja endast innehålla ämnen som är skonsamma. De innehåller vanligtvis endast olika typer av oljor och produkter som är vårdande. Men läs alltid igenom vad oljan innehåller innan du köper en.

Hur använder man nagelolja?

Det är väldigt lätt att använda nagelolja. Du behöver endast massera in den försiktigt i din nagel, och nagelband, och sedan vänta en liten stund. Det är vanligt att nageloljan kommer med en liten pensel som du kan använda för att “måla” på nageln. En sak som du bör komma ihåg är att även applicera oljan under nageltippen om det är möjligt, för att få det bästa möjliga resultatet.

Kan man ha nagelolja till nagelbanden?

Ja, det kan man ha. Det står ofta i beskrivningen till produkterna att oljan fungerar både för nageln och för nagelbanden. Men det kan ändå vara bra att läsa igenom beskrivningen för att vara säker. Det finns dock även separata produkter som är speciellt till nagelbanden, men en nagelolja brukar fungerar utmärkt.

Varför är nagelolja bra för spruckna naglar?

Genom att använda nagelolja regelbundet kommer den förstärka nageln genom att ge den mer fukt än vanligt. Det leder till att nageln inte skivar sig eller spricker. Eftersom oljan mjukgör och återfuktar nageln får du en starkare nagelbädd, vilket förhindrar att de flisar sig.