Bästa anti-age krämen

KÖPGUIDE: Anti-age (2021) Reducera rynkor och få en fin hud!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar. 

Med åren så kommer rynkor att uppstå både i ansiktet men också över hela kroppen. Det är något som är oundvikligt och drabbar alla då de blir äldre. Det finns även yngre personer som har rynkor, vanligtvis i ansiktet runt ögonen, näsan eller munnen. Även om man inte kan påverka att man får rynkor kan man dock minska rynkornas proportioner genom att använda sig av en anti-age kräm. 

Idag finns det ett flertal anti-age krämer på marknaden som kan hjälpa till att få huden att se yngre ut. Det finns både ekologiska krämer eller krämer som tillverkats av enbart naturprodukter. Vilken typ av anti-age kräm man väljer är en individuell fråga dock så håller de allra flesta anti-age krämer på marknaden en hög kvalité vilket innebär att de vanligtvis fungerar och ger ett bra resultat.

När man köper anti-age kräm finns det krämer som är mycket dyra och kan kosta tusentals kronor. Sedan finns det betydligt billiga anti-age krämer som man kan köpa för några 100-lappar. Även om de dyrare anti-age krämerna ofta är krämer som ger mycket bra resultat så betyder inte det att inte billigare krämer kan uppnå samma resultat. Dessutom fungerar olika krämer olika för olika hudtyper och därför kan det vara bra att prova sig fram tills man hittar den anti-age kräm som fungerar bäst med ens egen hudtyp.

VINNARE: Clarins – Double Serum

Bästa anti-age krämen

Double Serum är en anti-age kräm från Clarins som får en trött, sliten och rynkigt ansikte att bli slätt, spänstigt och fräscht. Motverkar rynkor och bidrar till att huden blir mer elastisk. Denna dubbelverkande anti-age kräm innehåller ett 20 tal aktiva ingredienser som alla är kända för att motverka ålderstecken som bland annat rynkor och ojämna hudtoner. Denna kräm fungerar på alla typer av hudar och innehåller också mineraler och vitaminer som ger huden i ansiktet all den näring som den behöver.

Innan man lägger på krämen behöver ansiktet tvättas noggrant och handdukstorkas. Därefter lägger man på ett jämnt lager med kräm i ansiktet och masserar försiktigt in krämen i huden. Denna kräm ska användas både på morgonen och på kvällen för bästa resultat.

POPULÄRAST: Estée Lauder – Re-Nutriv Ultimate Lift Regeneration Youth Creme Rich

bästa antiage

Denna kräm har en förmåga att ge en trött och sliten hud nytt liv. Re-Nutriv Ultimate Lift Regeneration Youth Creme Rich från Estée Lauder motverkar ålderstecken som rynkor och ojämn hy samtidigt som huden blir fastare och får mer spänst. Läggs på dagligen på morgonen på rengjort ansikte.

BUDGETALTERNATIV: Vichy – Liftactiv

Bästa antiage krämen

Liftactiv från Vichy är en anti-age kräm som gör huden fastare och spänstigare samtidigt som den också reducerar rynkorna i ansiktet. Denna kräm läggs på varje morgon och bidrar till att ansiktet ser friskare och fräschare ut. Innan man appliceras krämen i ansiktet behöver man rengöra huden och sedan låta huden torka.

PRISVÄRD: Loreal Paris Revitalift Laser SPF20 Day Cream

Bästa antiage krämen

Revitalift Laser SPF20 Day Cream är en anti-age kräm från Loreal Paris som vänder sig till personer som är 40 år och äldre. Denna dagkräm reducerar rynkor och gör huden spänstigare. Tvätta ansiktet noggrant och handukstorka. Smörj därefter in ansiktet med krämen och massera in i huden. Denna kräm kan användas dagligen och appliceras lämpligast direkt på morgonen.

Frågor och svar

Hur fungerar en anti-age kräm?

En anti-age kräm gör så att huden blir smidigare, mer elastisk och lenare så att rynkorna inte blir så framträdande och i vissa fall till och med kan försvinna.

Hur använder man en anti-age kräm?

När man använder anti-age kräm ska man varsamt smörja in sitt ansikte med krämen och samtidigt försiktig massera in krämen i huden. Därefter ska man låta krämen absorberas av huden så att huden blir helt torr innan man lägger på eventuell make-up.