KÖPGUIDE: Ögonfransserum (2021) Få fylligare ögonfransar – enkelt

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar. 

Om man vill få längre och fylligare ögonfransar kan man använda sig av ögonfransserum. Ett ögonfransserum använder man under en längre tid men efter några veckor kommer man att börja se resultatet. Ögonfransarna blir fylligare, tätare och längre. Dessutom är resultatet bestående under förutsättning att man fortsätter att använda sig av ett ögonfransserum.

UTVALDA PRODUKTER

Xlash Eyelash Serum

Xlash ögonfransserum - bäst i test!

xlash ögonfransserum

Swiss Clinic Eyelash

En av de populäraste ögonfransserumet på marknaden!

Nanolash Ögonfransserum

En innovativ produkt!

Nanolash Ögonfransserum

Jane Iredale Lash Extender

Ge dina fransar näring och mer volym.

Bästa ögonfransserumet

VINNARE: Xlash Eyelash Serum

xlash ögonfransserum

Sorry, no prices available at this time.

Med detta ögonfransserum får man längre, fylligare och mörkare ögonfransar redan efter en månads användning och full effekt uppnås efter knappt två månader. Efter färdig behandling behöver man endast använda Xlash Eyelash Serum ett par gånger i veckan för att bibehålla resultatet.

Detta ögonfransserum innehåller bland annat korallextrakt, stärkelser, mineraler, aminosyror, antioxidanter och polysackarider. Dessa bidrar till att främja cellförnyelser och ge näring till ögonfranstillväxten.

MELLAN: Swiss Clinic – Eyelash Growth Serum

Bästa ögonfransserum

Eyelash Growth Serum är en revolutionerande ögonfransserum som tillverkas med nya metoder och med nya naturämnen som bidrar till att man får tjockare, längre och fylligare ögonfransar. Detta ögonfransserum stimulerar ögonfranstillväxten, vårdar och skyddar ögonfransarna för att minska håravfall eller skador på ögonfransarna. Det gör att ögonfransarna snabbt får en ökad volym och blir mycket vackrare.

Eyelash Growth Serum innehåller bland annat Redensyl, som är ett ämne som stimulerar hårväxt och minskar håravfall. Biosaccharides är en annan ingrediens som bidrar till att stärka ögonfransarna medan ämnet Capixyl förebygger och minskar håravfall och också bidrar till ökad tillväxt av ögonfransarna.

BUDGETALTERNATIV: Jane Iredale Lash Extender & Conditioner

Bästa ögonfransserumet

Last updated: 2023-10-26 04:24:40

Lash Extender & Conditioner från Jane Iredale är ett ögonfransserum som gör att ögonfransarna får mer volym. Serumet innehåller också ett flertal vårdande ämnen som bland annat återfuktar ögonfransarna men också gör så att ögonfransarna blir starkare och mer motståndskraftiga som att de inte bryts av, klyvs eller faller av.

Detta ögonfransserum appliceras på ögonfransarna innan man lägger på mascara.

PRISVÄRD: Nanolash Ögonfransserum

Nanolash Ögonfransserum

Last updated: 2023-10-26 04:24:44

Nanolash Ögonfransserum innehåller ett flertal naturprodukter som sammanställts genom en ny, unik formula för bästa resultat. Detta ögonfransserum tillför olika ämnen som bland annat bidrar till att göra ögonfransarna längre, tjockare och ge ögonfransarna en större volym redan efter några veckors behandling. Dessutom innehåller detta ögonfransserum vårdande ämnen som bidrar till att ögonfransarna växer snabbare och även reparerar sig själva. Ögonfransserumet bidrar också till att återfukta ögonfransarna så att de blir starkare och får mer lyster.

Ögonfransarna blir även mer elastiska och mindre känsliga för skador. Efter att man har uppnått önskat resultat kan man sedan underhålla sina ögonfransar så att de behåller sin nya volym genom att använda ögonfransserumet endast ett par gånger i veckan.

Frågor och svar

Vad är ögonfransserum?

Ögonfransserum är en produkt som man använder om man vill få längre och fylligare ögonfransar. Genom att använda dig av ett ögonfransserum ger du dina ögonfransar den näring och vård som behövs för att få fylligare och längre ögonfransar.  

Hur fungerar ögonfransserum?

Ett ögonfransserum fungerar och verkar på två sätt. Genom att ge dina ögonfransar näring, men också proteiner, stimuleras fransroten vilket gör att dina fransar blir starkare, längre men också tjockare. Många ögonfransserum, i alla fall de som vi rekommenderar, innehåller ingredienser som motverkar att ögonfransarna faller av i förtid, vilket gör att du får naturligt fina ögonfransar under en längre tid. Detta, tillsammans, gör att ett ögonfransserum får ögonfransar att se fina ut en längre tid.

Är ögonfransserum farligt?

Normalt får man inte några reaktioner av att använda sig av ett ögonfransserum dock kan vissa personer få en svullnad eller att det uppstår irritation runt ögonen av serumet. Så länge du handlar ditt ögonfransserum av några av de större butikerna i Sverige, så ska det inte vara någon fara. Men vi varnar för att handla ögonfransserum från utlandet.

Vad innehåller ögonfransserum?

Ögonfransserum innehåller olika aminosyror, mineraler och andra ämnen som bidrar till att ge ögonfransarna näring.

Hur ofta ska man applicera ögonfransserum? När ska man applicera ögonfransserum?

Vanligtvis ska man applicera ögonfransserum både morgon och kväll. 

Var kan man köpa ögonfransserum?

Ögonfransserum köper man enklast på nätet där man vanligtvis kan hitta de bästa produkterna till de bästa priserna. Oftast får man sitt ögonfransserum levererad hem redan inom ett par dagar.

Vilket ögonfransserum är bäst?

Vi tycker att ögonfransserumet från Xlash är det bästa ögonfransserumet. Det är en produkt som är oerhört populär och är testad av många – vilket har gett bra resultat. Men samtidigt är priset tilltalande och redan efter en månads användning med Xlash fransnäring har ögonfransarna blivit märkbart längre och fylligare – i vissa fall mörkare. 

När ser jag resultat av ögonfransserum?

Du bör se resultat inom 4-6 veckor. 

Hur länge ska jag använda mig av ögonfransserum?

Efter att du har använt det under en mer intensiv period de första 4-6 veckorna, ska du använda dig av ett underhållsbruk, vilket gör att du ska applicera det cirka två gånger i veckan. Men läs mer av det märket du köper ditt ögonfransserum av. 

Kan man använda ögonfransserum som gravid?

Vi på Skönhetsinfo.se har inte hittat någon forskning eller annan information från läkemedelsverket där det står om man får eller inte får använda sig av ögonfransserum. Vi rekommenderar att du därmed, som med många andra produkter, inte använder dig av det under din graviditet.