Bästa ansiktskrämen

KÖPGUIDE: Ansiktskräm (2021) Ansiktskräm som får dig att må bra!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar. 

Ansiktet är en av de kroppsdelar som utsätts för mycket föroreningar då man är ute i städer med mycket trafik eller då man arbetar i miljöer som har mycket föroreningar och partiklar som sprids i luften. Ansiktet är också en av de känsligare delarna av kroppen och där man oftast får pormaskar till följd av de föroreningar som ansiktet utsätts för. Detta kan i sin tur leda till akne. Dessutom blir huden ofta torr då man är ute då det är kallt men också då solens strålar lyser på huden. Detta kan leda till att huden blir frasig, rödaktig och i vissa fall även ömmande.

Därför bör man ofta smörja in sitt ansikte med en fuktåtergivande kräm som vårdar huden och som ger huden den näring som den behöver. 

Ansiktet är den del av kroppen som vi är mest måna om ska se bra ut, tillsammans med en snygg frisyr. Därför bör man vårda sitt ansikte genom att smörja in ansiktet med en vårdade och återfuktande ansiktskräm som ger ansiktet en lyster, mjukhet och som får ansiktet att se rent ut. Om man dagligen använder ansiktskräm från unga år kommer huden att bli spänstigare och mjukare då man blir äldre.

VINNARE: Akademikliniken Cure Recovery Creme

Akademikliniken Cure Recovery Creme 50 ml

Cure Recovery Crème är en ansiktskräm från Akademikliniken som motverkar en stressad, torr och irriterande hud. Denna ansiktskräm återfuktar huden på djupet och bidrar till att återställa hudens elasticitet så att huden blir spänstigare och mjukare. Denna ansiktskräm lämpar sig väl för att lugna ömmande hud och bidrar till att dämpa rodnader och klåda. Ansiktskrämen innehåller både mineraler och vitaminer som återställer hudens balans så att huden ser frisk och fräsch ut. Denna ansiktskräm passar utmärkt att använda efter en peeling eller efter att man har använt en ansiktsmask.

POPULÄRAST: Maria Åkerberg Face Lotion More

Bästa ansiktskrämen

Face Lotion More från Maria Åkerberg är en populär och väl fungerande multiansiktskräm som dessutom vunnit pris för sin effektivitet. Med denna ansiktskräm får ansiktet all den näring den behöver samtidigt som den återfuktar torr hud och ger huden bra förutsättningar för hudcellsförnyelse. Denna ansiktskräm vänder sig främst till personer som är äldre än 40 år och som vill ge huden i ansiktet mer spänst och ett friskare utseende. Denna ansiktskräm kan användas både under dagtid som under nattetid.

BUDGETALTERNATIV: ACO Face Soft & Soothing Cleansing lotion

Bästa ansiktskräm

Face Soft & soothing cleansing lotion från ACO är en mjukgörande, rengörande lotion som bidrar till att ansiktet får ett friskare och fräschare utseende. Med denna lotion rengör man effektivt huden från föroreningar så att man slipper pormaskar och oren hud. Den återfuktar dessutom huden så att den blir spänstigare och mjukare, vilket gör att den passar bra att använda efter en ansiktsbehandling eller då man vill rengöra ansiktet efter sminkning.

PRISVÄRD: The Organic Pharmacy Double Rose Rejuvenating Face Cream

Bästa ansiktskrämen

Double Rose Rejuvenating Face Cream är en mycket populär kräm som bidrar till att stimulera hudcellsförnyelsen, ger huden en jämnare yta och lyster. Ansiktskrämen innehåller flera välgörande ämnen som återfuktar torr hud, minskar hudirritationer och som också gör huden mer elastisk och spänstig. Double Rose Rejuvenating Face Cream innehåller bland annat ämnen från ros, nypon, ingefära, sheasmör, jojobaolja och Aloe Vera. Det gör att huden blir mjuk och elastisk samtidigt som den även doftar gott. Smörj in ansiktet varje morgon så får ansiktet det skydd som det behöver för att klara en lång dag.

Frågor och svar

När ska man använda sig av en ansiktskräm? 

Man bör smörja in ansiktet både på morgonen, som ett förebyggande skydd, men även kvällstid efter att man har tvättat ansiktet. 

Kan man använda ansiktskräm i samband med peeling?

Ansiktskräm kan också användas efter att man har utfört en peeling, där man skrubbat ansiktet rent för att få bort föroreningar från porer och även döda hudceller. Vi har också testat flertalet Peeling-produkter, läs gärna det testet här!