KÖPGUIDE: SMINKSPEGEL (2021) Hitta din favorit för optimal makeup

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar. 

En sminkspegel är bra, speciellt när du ska sminka dig i en miljö där du inte direkt kan anpassa ljuset. Därför är en sminkspegel ett måste hemma hos dig. Med hjälp av dess funktion ser den till att hitta ojämnheter, men också att du kan lägga din makeup perfekt. Att dessutom ha en sminkspegel med belysning är ett stort plus. Det kan vara mörkt, dålig belysning i rummet eller liknande – då är det skönt att ha den där extra belysningen vid spegeln. Men vilken sminkspegel med inbyggd belysning är bäst? 

VINNARE: Browgame Cosmetics Signature Lighted Makeup Mirror

Bästa sminkspegeln

Sorry, no prices available at this time.

En spegel i unik design, och är tillverkad i marmor och rosé. Vrider du spegeln uppåt tänds lamporna, vrider du den åt höger justeras ljusstyrkan och vrider du den åt vänster justeras färgtemperaturen. Väldigt enkel att använda, smidig och praktisk. Det medföljer även en mindre spegel med sju gångers förstoring; perfekt för att till exempel sminka ögonbrynen.

Totalt är spegeln 33 centimeter hög; själva spegeln är 17,5 centimeter i diameter. En perfekt spegel för dig som vill ha en praktisk spegel som är enkelt att använda, men samtidigt känns lite lyxig.

PRISVÄRD: Browgame Cosmetics Original Lighted Makeup Mirror

Bästa sminkspegeln

Last updated: 2023-10-26 04:01:41

En prisvärd sminkspegel med belysning. Spegeln kommer med anpassningsbart LED-ljus och en magnetisk mindre spegel för till exempel ögonbryn eller liknande. En spegel i hög kvalitet till ett bra pris. Den är enkelt att använda och enkel att ladda via usb-kabel.

Du styr ljuset på sminkspegeln, genom den smarta touch-knappen som du både slår på/stänger av ljuset, samt att du kan justera ljuset genom att hålla inne knappen i minst två sekunder.

PREMIUM: Glamcor Riki Skinny LED Mirror

Bästa sminkspegeln

Last updated: 2023-10-26 04:01:46

En supersmart spegel med LED-belysning i HD! Spegeln har även en dimmerfunktion i fem steg, så att du kan justera ljusstyrkan vid behov.

I paketet ingår, förutom spegeln, ett mobiltelefonfäste som enkelt kan monteras direkt på sminkspegeln. Då kan du ta en selfie med hjälp av bluetooth som är inbyggd i spegeln, där du kan koppla in din telefon direkt med spegeln och ta kort eller spela in videos med hjälp av spegeln.

Det här är en väldigt professionell spegel, samtidigt som den är enkel att använda.

BRA: SHELAS Sminkspegel med LED-ljus

Sorry, no prices available at this time.

En mycket prisvärd sminkspegel med 20 LED-lampor som ger perfekt belysning. Lampornas ljusstyrka kan justeras med sensorer,  och den sätts av och på med hjälp av en knapp på baksidan.

Det följer även med en liten spegel med hela tio gångers förstoring för mindre detaljer när du sminkar dig. Ett litet förvaringsfack för mindre saker finns även på baksidan av spegeln. En bra spegel till ett bra pris!

Frågor och svar

Vad är en sminkspegel?

En sminkspegel är i princip som en vanlig spegel, bara det att den ofta har en förstoring, så att du lätt kan se detaljerna och upptäcka diverse skavanker eller ojämnheter i samband med din sminkning. 

Hur fungerar en sminkspegel?

Den fungerar precis som vi har beskrivit ovan, den förstorar upp det du ser och gör att du kan upptäcka de ojämnheter du möjligtvis har, men också möjligheterna till en bättre, snyggare och smidigare sminkning. 

Sminkspegeln styr du oftast via en touch-knapp/knapp, där du kan reglera belysningen. 

Varför ska man ha en sminkspegel med ljus?

Att använda sig av en sminkspegel med tillhörande belysning är populärt och blir allt mer populärare. Det kan inte bara vara en fin inredningsdetalj, den är också otroligt bra. Du kan oftast själv anpassa ljuset efter hur du vill ha det, vilket gör att du kan få en perfekt återspegling av färg för att applicera smink.

Varför är sminkspegel med belysning bra?

Din sminkning blir mer effektiv, lättare och du får samtidigt bästa möjlighet till att anpassa ljusstyrkan efter den miljön som du befinner dig i. 

Kan man koppla sin telefon till en sminkspegel?

Ja, i många sminkspeglar så kan du göra det. Du kan också genomföra så kallade “live-sändningar” på Sociala Medier via din sminkspegel. De flesta speglarna som erbjuder det, kopplar du det via Bluetooth. 

Hur laddar man en sminkspegel?

Det vanligaste sättet som vi har sätt, är att du laddar den via den medföljande USB-kabeln. 

 

Vi hoppas att du hittar den spegel med belysning som du söker; det finns olika prisklasser, olika tillbehör och olika funktioner. Det är lite dina behov och intressen som får styra, och vi hoppas att du hittar den perfekta sminkspegeln just för dig.