KÖPGUIDE: CONCEALER (2021) Se vilken Concealer som är bäst i test!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar. 

Med en concealer kan du snabbt se piggare ut och få en jämn ton i huden. Trolla bort mörka ringar under ögonen, rodnader och fina linjer genom att applicera en concealer på utvalda områden i ansiktet.

Missa inte att läsa vår recension om märket Maria Åkerberg. 

UTVALDA PRODUKTER

Bareminerals concealer bisque spf 20

Vår favorit!

Maybelline Fit me concealer

Vår budgetvinnare

NYX Professional Makeup HD Photogenic Concealer Wand

Riktigt bra pris!

Belladot Evelina Menskopp storlek Large & Plus

Populär concealer!

VÅR FAVORIT: Bareminerals concealer bisque spf 20

Bästa concealer

Bästa pris hittar du hos…

Sorry, no prices available at this time.

Concealer Bisque från Bareminerals är en concealer i pulverform. Produkten är tillverkad av naturliga mineraler vilket är skonsamt mot huden samtidigt som den ger ett skydd mot UV-strålning med SPF20. Vid applicering får pulvret en krämig konsistens och en täckande effekt.

BUDGET: Maybelline Fit me concealer

Bästa concealer

Bästa pris hittar du hos…

Dölj såväl mörka ringar som andra ojämnheter i hyn med Fit Me Concealer från Maybelline. Produkten har en lätt formula som inte täpper till huden vilket gör att resultatet blir jämnt och varar länge. Produkten finns i flera olika nyanser för att passa de allra flesta hudtoner, allt från väldigt ljus till mörkt brun.

TILLRÄCKLIG: NYX Professional Makeup HD Photogenic Concealer Wand

Bästa concealer

Bästa pris hittar du hos…

Sorry, no prices available at this time.

Få en täckande effekt med Photogenic Concealer Wand utan att riskera att produkten klumpar ihop sig eller lägger sig i linjerna. Concealern finns i flera olika toner och även en grön nyans som särskilt används för att täcka rodnader i huden. Formulan har en mjuk konsistens som är enkel att applicera.

POPULÄR: Maybelline New York instant eraser concealer

 

Bästa concealer

Bästa pris hittar du hos…

Mörka ringar under ögonen, röda partier eller lätta ålderstecken kan enkelt suddas ut med hjälp av Instans Eraser Concealer. Produkten är lätt att applicera, mycket tack vare den svamp som sitter i änden på stiftet som fördelar concealern jämnt och effektivt. Även formulan bidrar till den enkla appliceringen och det fina resultatet med lyster.

PREMIUM: Helena Rubinstein Magic concealer

 

Bästa concealer

Bästa pris hittar du hos…

Sorry, no prices available at this time.

Tack vare den lätta konsistensen känns concealern från Helena Rubinstein lätt mot huden. Den har en bra täckningsförmåga utan att täppa till eller torka ut och den ger lyster samtidigt som den jämnar ut hudtonen fint. Den funkar till alla hudtyper och framhäver ansiktsdragen fint med hjälp av partiklar som reflekterar ljuset.

UTMANARE: Maybelline Instant anti age eraser concealer

 

Bästa concealer

Bästa pris hittar du hos…

Last updated: 2023-10-25 22:12:18

Med denna concealer från Maybelline suddar man enkelt ut trötthets- eller ålderstecken. De mörka ringarna under ögonen blir osynliga och huden får istället en fräsch lyster. Instant anti age eraser har en optimal täckning och är enkel att applicera med svampen som sitter fast på produkten.

Frågor och svar

Vad är concealer?

Concealer är en sminkprodukt som främst används för att minimera synligheten av rodnader, mörka ringar eller andra ojämnheter i hudtonen. En concealer finns i flertalet olika nyanser för att passa de flesta hudtoner och även specifika färger som ska neutralisera till exempel rodnader, gul ton i huden eller mörka partier.

Hur använder man concealer?

En concealer kan användas ihop med den vanliga sminkningen eller ensamt om man vill ha en naturlig look men ändå ta bort de värsta ojämnheterna i hudtonen. Produkten appliceras i regel under ögonen men kan även användas för att forma till exempel näsroten för illusionen av att ha en smalare, eller bredare, näsrygg.

Hur applicerar man concealer?

Concealern kan appliceras både före och efter foundation. Använd en borste eller den medföljande applikatorn för att få ut produkten på huden. Dutta in concealern med lätt hand antingen med hjälp av penseln eller med fingertoppen. Om du har fina linjer runt ögonen så försök att släta ut huden under appliceringen för att få ett jämnt resultat. Avsluta med att pudra över området där concealer har applicerats för att fixera den.

Vilken är den bästa Concealern för mig?

Vilken concealer som är bäst för dig beror mycket på vilken hudtyp du har, om den är torr eller oljig, var du vill applicera concealer samt vilken effekt det är som du är ute efter, till exempel täckande, neutraliserande eller uppljusande.