Bruns Products Schampoo krydding Jasmin nr 02 330 ml

KÖPGUIDE: Schampo för lockigt hår (2021) Få naturliga och fina lockar!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar. 

Vi som har lockigt hår vet hur lätt det är att håret blir torrt och glanslöst. Och hur svårt det kan vara att hantera det, men också att sköta om det. Jag vet själv hur jag har velat mellan flera olika produkter, och vet hur svårt det är att hitta rätt. Därför har jag – tillsammans med några vänner – testat flertalet produkter som är anpassat för lockigt hår. Förutom detta test rekommenderar jag att läsa jättefin.se inlägg om inpackning för lockigt hår. Hon testar sig fram för att hitta bästa inpackningen för lockigt hår. För oss som har lockigt hår är det ett väldigt läsvärt inlägg och en hel del matnyttiga tips.

För dig som vill ta ditt lockiga hår till nästa nivå, varför inte utforska möjligheten till hårförlängning? Hairtalks hårförlängning för lockigt hår är ett jättebra tips för att ge dig längden och volymen du alltid drömt om. Upptäck hur du kan förvandla ditt hår idag.

Det som är viktigt att tänka på vid lockigt hår, är att använda dig av ett schampo som är fuktbevarande – det resulterar i att lockarna bibehåller sin elastiska och spänstiga form, men också gör det återfuktat. Förutom det ska man använda sig av balsam, men också gärna en hårinpackning veckovis. Kanske på söndagsduschen?

PREMIUM: Hairtalk Hero Duo

Hairtalk Hero Duo
Sorry, no prices available at this time.
Hero Duo, ett schampo för löshår från Hairtalk erbjuder en oslagbar kombination för ditt löshår: ett fuktgivande schampo och ett leave-in-balsam. Schampot är milt, självrengörande och designat för att varsamt rengöra hårbotten och fästena utan att skada dem, med en dubbel applicering för bästa effekt. Balsamet, som inte ska sköljas ur, reder ut håret skonsamt, tillför viktig fukt och skyddar mot värme. Denna duo är din bästa vän för att underhålla och skydda ditt löshår, samtidigt som det ger näring och fukt som behövs för ett friskt och glansigt resultat.

BUDGETVINNARE: Matrix Total Results

Matrix Total Results

Sorry, no prices available at this time.

Vår budgetvinnare är det otroliga bra schampot från ”Matrix”. Schampot, som kommer i en välfylld tub, är ett schampo som ger total kontroll över dina lockar. Det tillför bland annat fukt och glans genom den innehållande ”jojobaoljan”, men samtidigt gör så att dina lockar ser fullt naturliga ut igen genom det innehållande veteproteinet. 

Ditt hår blir efter användning mjukt och lätt att behandla. Det luktar också gott!

POPULÄRAST: Löwengrip The Cure Repair & Shine Shampoo 250 ml

Löwengrip The Cure Repair & Shine Shampoo 250 ml

Den populära, men också ett otroligt bra allround-schampo är det här schampot från influencern ”Isabella Löwengrip”.

Jag ska säga först att när jag testade schampot så var jag skeptisk, jag vet inte varför – men det här schampot är det jag använder mig av just nu. Schampot fungerar väldigt bra, det har fått mitt slitna hår att se som nyklippt ut igen. Det återuppbygger hårstråna, återfuktar hårbotten och det verkar också fuktbevarande. Dessutom luktar det gott!

MEDIUMVARIANTEN: Macadamia Oil Ultra Rich Shampoo 100 ml

Macadamia Oil Ultra Rich Shampoo 100 ml

Sorry, no prices available at this time.

Vår mellanvariant är ett schampo från det revolutionerade märket ”Macadamia”. Det här oljeschampot är perfekt anpassat för lockigt, men också ett grovt hår. Med grovt hår menas det att det är tjockt och kan vara svårt att hantera. När man använder sig av Macadamias produkt, så blir håret lättare att hantera och frissigheten blir också hanterbar, för optimal styling.

PRISVÄRD: Bruns Products Schampoo krydding Jasmin nr 02 330 ml

Bruns Products Schampoo krydding Jasmin nr 02 330 ml

Last updated: 2024-02-07 10:21:28

Ett av marknadens bästa, mest prisvärda och effektivaste schampo relaterat till prislapp, är schampot från ”Bruns”. Schampot är ekologiskt och är handgjort som ger ditt hår en doft av gräs, kryddor och jasmin.

Genom att produkten har tillsats guarmjöl och jojobaolja, som båda är ekologiska, så ger det en perfekt vård för ditt hår, genom att det lenar och fuktar upp håret, vilket i sin tur gör att håret mår riktigt bra av det. Håret blir inte spretigt, och dessutom faller lockarna som de ska efteråt. Vidare ger doften en härlig kick när du schamponerar dig.

Frågor och svar

Varför behöver man ett schampo för lockigt hår? 

Vi tycker att har man lockigt hår, då ska man ha ett schampo anpassat för lockigt hår. Det är för att schampo anpassat för lockigt hår är med återfuktat, vilket gör att lockarna blir mer fallna och naturliga, samt att håret inte blir frissigt och torrt. Håret blir också mer lätthanterligt om man har en produkt som anpassas för ditt hår.