KÖPGUIDE: Brun utan sol (2021) Bli naturligt solkysst!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar. 

På marknaden så finns det otroligt många produkter kring brun utan sol. Det kan vara svårt att veta vilken som passar en själv, samtidigt som många influencers gör reklam om olika produkter. Därför har vi gått igenom och testat flera produkter, för att på så sätt göra det enklare för er att hitta en bra, miljövänlig och schysst brun utan sol, som ger det resultat du vill uppnå.

Genom att du använder dig av en brun utan sol, så får du en härlig och fin solbränna som förhoppningsvis sitter länge, men den ger dig en naturlig färg och en återfuktad hud.

Skönhetsinfo rekommenderar!

PREMIUM: St. Tropez Gradual Tan Body Lotion

 

Last updated: 2024-02-09 11:11:23

Vår premiumvariant är den veganska brun utan sol lotionen från St. Tropez. Lotionen ger dig en härlig, naturlig och uppfriskande solbränd färg. Det som också är bra med lotionen från S.t Tropez är att den också innehåller den så kallade doftteknologin Aromaguard™, som tar bort doften som man kan få av brun-utan-sol produkter, med minst 70%.

Vidare är den här lotionen berikad med det välkända Aloe Vera, som ger näring och en återfuktande hud, vilket i sin tur gör att färgen blir jämn och varar länge.

Budgetvinnare: Cocoa Brown 1 Hour tan

Ett av de mest välkända, välanvända och det som fått fantastiska recensioner runt om, är brun-utan-sol lotionen från ”Cocoa Brown”. Det är en produkt som är lätt att använda, anpassa och du får möjlighet att själv välja vilken nyans du ska ha, beroende på hur länge du låter den sitter på huden innan du duschar av dig den.

Vidare sitter också färgen i länge, i cirka fem dagar, vilket gör att en flaska från ”Cocoa Brown” håller flera gånger.

1 TIMME = Light Glow
2 TIMMAR= Medium Glow
3 TIMMAR= Dark Glow

POPULÄR: Tanify Vanilla Self Tan Mousse

Tanify Vanilla Self Tan Mousse

Last updated: 2024-02-09 11:11:26

Vår premiumvariant är den veganska brun utan sol lotionen från St. Tropez. Lotionen ger dig en härlig, naturlig och uppfriskande solbränd färg. Det som också är bra med lotionen från S.t Tropez är att den också innehåller den så kallade doftteknologin Aromaguard™, som tar bort doften som man kan få av brun-utan-sol produkter, med minst 70%.

Vidare är den här lotionen berikad med det välkända Aloe Vera, som ger näring och en återfuktande hud, vilket i sin tur gör att färgen blir jämn och varar länge.

SNACKIS: Ida Warg Face & Body Mousse

Ida Warg Face & Body Mousse

Den här produkten borde nästan ingå under populär också, men blir knappt slagen av ”Tanify”. Det här är en ekologisk brun-utan-sol från influencern Ida Warg. Produkten, som är en mousse, ger dig ett snabbt och perfekt resultat på bara tre timmar. Man kan alltså under dagen känna hur man blir brunare och brunare, och det är tack vare att det så kallade ”DHA”, som utvinns ur naturligt socker, påverkar och gör dig kontinuerligt brunare. Dessutom är produkten parfymfri.

Vidare är produkten lätt att få jämn och avger sig heller inte mycket av doften som man kan få av brun-utan-sol. Färgen är brun, inte gulbrun och den kladdar heller inte av sig. Om man nu skulle ha en doft kvar så kan man duscha av sig det efter tre timmar. Bra, tycker vi!

PRISVÄRD: Marc Inbane Natural Tanning Spray

Marc Inbane Natural Tanning Spray

En ganska dyr, men faktiskt prisvärd produkt är den här brun-utan-sol från det välkända märket ”Marc Inbane”.

”BUS”en är en spray som du enkelt applicerar på din hud, och den torkar dessutom snabbt! Flaskan är dryg för att kunna användas fler gånger.

Produkten ger inga färglinjer och heller inga ojämnheter, samt att du heller inte behöver återfukta huden innan, då den här spray tan innehåller Aoe Vera och Ginko, som återfuktar din hud och gör den fräsch.

Det som är bra med att använda sig av en ”Spray Tan” är att man slipper bli kladdig på händerna, utan att man applicerar produkten på sig genom att spraya den på sig. Därefter får man ett solkysst resultat – en naturligt brun färg som håller upp till fem dagar.

Så klart är den här produkten dermatologisk testad och är parabenfri.

UTMANARE: Ida Warg Instant Self Tanning Mousse Extra Dark

Ida Warg Instant Self Tanning Mousse Extra Dark

Den här nya produkten från Ida Warg, ”Instant self-Tanning Mousse Extra Dark” är en mousse som är färgad och extra mörk, med en härlig och fantastisk tropisk doft, som direkt ger dig ett fantastiskt resultat – men ett resultat som än dock fortsätter utvecklas inom tolv timmar.

Produkten är enkel att applicera och den torkar fort, samt att den är kladdfri. En uppstickare för dig som vill lukta gott! Jag brukar applicera den här på helger för extra skön känsla.

Frågor och svar

Behöver man några produkter för att applicera brun-utan-sol?

Ja, om man använder sig av en lotion, mousse eller kräm så behöver man en handske, en så kallad brun-utan-sol-handske. Det är inte bara för att få perfekt resultat, du blir heller inte kladdig om händerna och du slipper fula ränder. En sådan produkt hittar du här. 

Hur länge håller effekten av brun-utan-sol?

Det är olika så klart, men många produkter brukar hålla i upp till fem dagar. 

Ska man göra ett allergitest innan man använder sig av en brun-utan-sol?

Ja, vi tycker att man alltid ska allergi-testa sig mot produkter innan man applicerar sig det. Man gör det genom att applicera produkten på ett litet ställe, någonstans på kroppen.