hh-simonsen-true-divinity-plattang-mk2-black

KÖPGUIDE: Plattång (2021) Hitta din nya favorit för perfekt look!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar. 

En plattång är ett måste i varje kvinnas hem. Med en plattång kan du antingen få ett tjockt hår platt och rakt eller så kan du använda plattången för att skapa en lockig frisyr. Det finns en mängd olika plattångar på marknaden idag och därför kan det bli lite knepigt att hitta en prisvärd plattång som också ger önskar resultat. De plattångar som du finner på denna sida är samtliga CE-märkta och följer i övrigt de regler som gäller inom EU.

När du ska köpa en plattång är det viktigt att du väljer en plattång som inte sliter på ditt hår samtidigt som den förstås också ska kunna ge dig ett förväntat resultat. Plattången ska ha en justerbar värme så att den går att använda även för känsligt hår. Ett tips är att börja på låg värme och sedan höja värmen tills du når det resultat du önskar. För att en plattång ska ge samma resultat under en längre tid behöver du torka av plattorna med jämna mellanrum så att det inte blir en beläggning på dessa.

PREMIUM: HH Simonsen – True Divinity MK2

hh-simonsen-true-divinity-plattang-mk2-black

True Divinity MK2 är en exklusiv plattång från HH Simonsen som ger imponerande resultat på håret. True Divinity MK2 är utrustad med dubbelklädda, rörliga keramiska plattor med teflon, oljor och turmalin vilket ger ditt hår en skonsam behandling men också ett förväntat resultat. True Divinity MK2 kan användas för alla typer av hår och hårlängder och ger ett glansigt, rakt och mjukt hår.

Denna plattång har snabbuppvärmning vilket innebär att du kan börja arbeta med håret redan efter 10 sekunder. Du kan också justera värmen från 120 grader upp till 220 grader Celsius. Plattången är också utrustad med flera säkerhetsdetaljer som bland annat dubbla säkringar och en sleep mode funktion, som automatiskt stänger av plattången om den inte används.

POPULÄRAST: Lyko Professional Hair Straightener

Lyko Professional Hair Straightener

Lyko Professional Hair Straightener är en plattång I mellanprisklassen som kan användas för att göra tjockt hår rakt och platt men också för att skapa en större hårvolym och lockar. Plattången ger en lent och glansigt hår som ser fräscht och snygg ut.

Denna plattång kan användas tillsammans med olika värmesprayer för att ge ditt hår det bästa resultatet. Plattången har snabbuppvärmda och rörliga keramik-och tourmalinbelagda plattor vilket ger ett bra skydd för ditt hår men också ett bra resultat. Värmen kan justeras mellan 120 upp till 220 grader.

BUDGETALTERNATIV: Remington – Ceramic Straight Slim 230

Remington populär plattång

Ceramic Straight Slim 230 är en plattång från Remington som har antistatiska keramikplattor som ger ditt hår ett perfekt resultat men också ett bra skydd från förslitningar. Med Ceramic Straight Slim 230 får du ett glansigt, rakt och silkeslent hår redan efter några minuter.

Plattången har en snabb uppvärmning och uppnår 230 grader på bara 15 sekunder. Ceramic Straight Slim 230 är en plattång som passar för alla hårtyper och hårlängder. Plattången går också utmärkt att använda som locktång för att ge håret mer volym. Ceramic Straight Slim 230 är dessutom en mycket prisvärd plattång som ger samma professionella resultat som dyrare plattångar.

UTMANARE: Dafni Hair Straightening Ceramic Brush

Dafni Hair Straightening Ceramic Brush​

Dafni Hair Straightening Ceramic Brush är en hårplattningsborste som bygger på en revolutionerande teknik som gör ditt hår rakt, glansigt och mjukt på bara några minuter. Med Dafni Hair Straightening Ceramic Brush så får du perfekt resultat upp till 10 gånger snabbare än med en plattång samtidigt som denna borste inte sliter lika mycket på håret. Dessutom slipper du allt krångel med klämmor då du ska göra ditt hår vackert.

Dafni Hair Straightening Ceramic Brush är mycket bredare än en plattång vilket innebär att du behandlar betydligt bredare hårlängder vid varje drag. Denna borste ska endast användas på torrt hår och fungerar som så att du enkelt drar borsten sakta genom håret till dess att du har uppnått ditt önskade resultat, vilket normalt bara tar 2-3 minuter.

Frågor och svar

Hur fungerar en plattång?

Det är ganska så simpelt. En plattång är en produkt som oftast har två plattor som värms upp till en viss grad, för att göra året antingen rakt eller platt. De flesta brukar använda – bland annat jag och mina skribenter – temperaturer på runt 180-200 grader.