Med Issa 2 får du ett effektivt verktyg som bidrar till att öka dina möjligheter att få en optimal rengöring av dina tänder och din mun. Detta är den nya generationens tandvårdsborste som både håller dina tänder rena men som också rengör din tunga.

UFO 2 är en smartmask som är utvecklad med vetenskapen som grund. Genom sin utformning, sina olika behandlingsmetoder tillsammans med koreansk maskformula ger denna smartmask dig en unik ansiktsbehandling på bara 90 sekunder som tidigare tog flera timmar att utföra manuellt.

Luna 3 är en av de senaste produkterna inom beautytech som ger dig möjligheten att utföra samma effektiva ansiktsbehandling hemma som du annars bara kan få då du besöker ett spa eller en skönhetssalong

En noggrann rengöring av ansiktet är det absolut viktigaste steget för en lyckad skönhetsrutin och en strålande hy. När vi skippar att rengöra ansiktet på djupet täpps våra porer igen av gammal smuts och huden börjar snabbt se mer ovårdad ut. Oren hy kan bland annat leda till acne och är oftast den grundläggande orsaken till att huden mår dåligt. Läs vårt stora test om den bästa Ansiktsrengöringsborsten.

Långa fransar och fylliga bryn är en trend som håller i sig, men hur fungerar serum egentligen? Hjälper verkligen ett ögonbrynsserum till mina sönderplockade bryn och hur fungerar det? Vad är skillnaden mellan frans- och ögonbrynsserum? Vi hjälper dig att reda ut dessa frågetecken och tipsar om årets absoluta favoritserum!

Om du ska ut och resa eller om du ska övernatta på annan plats är det bra att ha en necessär att ha dina toalettsaker i. Necessärer finns i flera olika material och modeller.

De flesta önskar att de hade starka, friska och fina naglar. Men tyvärr är det få som är så tursamma att ha naturligt vackra naglar utan några problem. Läs mer för att ta reda på den bästa nageloljan!

Såväl män och kvinnor behöver tvätta sina intima områden varje dag. Ofta går det bra med bara vatten men vill man göra sig extra fräsch eller om man upplever att vatten inte riktigt hjälper kan en bra intimtvål vara lösningen.

Att använda rengöringsservetter (makeup remover) för att ta bort sitt smink kan vara ett effektivt sätt att få ett rent ansikte.

Var rädd om din hud! Hitta en hudkräm som passar dig!